به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران از دیدگاه علوم پزشکی و تغذیه مشکلات گرفتگی عضلات به دلایلی همچون کم آبی، کمبود کلسیم، کمبود پتاسیم، کمبود سدیم، کمبود منیزیم نشأت می گیرد و ورزشکاران باید به میزان این مواد در تغذیه خود توجه داشته باشند چراکه کمبود کلسیم در انقباض عضلانی نقش اساسی دارد و کمبود پتاسیم با اینکه این ماده در فعالیت های ورزشی کمتر رفع می شود اما کمبود احتمالی آن می تواند موجب گرفتگی شود ضمن اینکه کمبود سدیم موجب آغاز انقباض غضلانی می گردد و کمبود منیزیم نیز به دلیل آنکه این ماده از جمله الکترولیت هایی است که در انقباض ماهیچه ها نقش مهمی برعهده دارد ممکن است در ماهیچه ها ایجاد اختلال کند.
لازم به ذکر است، ورزشکاران به منظور کاهش گرفتگی عضلات از لبنیات، آب میوه های حاوی پتاسیم و نیز مغز بادام، پسته، قندق، تخمه، گردو و بادام هندی را در برنامه غذایی خود جای دهند./مح