به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، حمیدرضا گلپایگانی، به بومی شدن دانش مهار فوران چاه های نفت و گاز در کشور و ورود سازندگان داخلی در زمینه ساخت تجهیزات کاربردی در کنترل فوران ها اشاره کرد و گفت: در مهار فوران چاه ها بخشی از تجهیزات و ادوات استاندارد است و بخشی بر حسب رفتار چاه باید طراحی و ساخته شود که در این راستا سازندگان داخلی از توانمندی بالایی برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در همین ارتباط به اجرای مانورهای مهار فوران چاه ها از سوی مدیریت اچ. اس.ای شرکت اشاره کرد و افزود: از سال گذشته با هدف بالابردن سطح آگاهی و معلومات کارکنان عملیاتی با همکاری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب ، نسبت به برپایی 18 مانور بر روی دستگاه های حفاری اقدام کرده ایم که در خصوص بالابردن سرعت و دقت عمل کارکنان بسیار با اهمیت است.
گلپایگانی با اشاره به این که کنترل فوران چاه های "نفت و گاز" نیازمند تخصص ویژه ای است، اظهار کرد: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران می توانند با همکاری یکدیگر در بحث صدور خدمات مهار فوران چاه های نفت و گاز که تخصص آن در اختیار چند شرکت محدود در جهان است، نقش برجسته ای ایفا کنند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های فنی و مهندسی شرکت ملی حفاری ایران و شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در این بخش، گفت: برای صدور خدمات در زمینه کنترل فوران چاه های نفت و گاز و همچنین خدمات فنی و مهندسی حفاری به کشورهای منطقه آمادگی داریم.
وی افزود: شرکت های ملی حفاری و مناطق نفت خیز جنوب، تجارب ارزشمندی در زمینه مهار فوران های چاه های نفت و گاز از جمله در چاه های کویت، 23 کنگان و 24 نفت شهر دارند که با سازماندهی و انسجام بیشتر، امکان بهره گیری مفیدتر از ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات دو شرکت فراهم می شود./عب