روزنامه‌نگار آمریکایی تصریح کرد: بازدید از ایران جذاب‌ترین تجربه سفری من بوده است و تا کنون پس از هیچ سفری تا این اندازه تصورات قبلی من درباره آن مکان تغییر نکرده است.



به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی به بهانه کسب جایزه اسکار به فیلم آرگو که روایتی پر حرف و حدیث  و دروغین از فرار 6 دیپلمات آمریکایی از ایران را به تصویر می کشد، در گزارشی نوشت که روایت های آمریکاییانی که در 3 دهه گذشته به ایران مسافرت کرده اند، واقعیتی مغایر با آنچه که در فیلم آرگو از ایرانیان در آرگو تصویر شده را نشان می دهد.

یو اس ای تودی می نویسد: گورو ریک استیوز نویسنده آمریکایی که در سال 2008 به ایران رفته است می گوید:با توجه به تبلیغات رسانه های غرب ، دلایل  زیادی وجود دارد که آمریکایی ها از حکومت ایران که تحت ریاست احمدی نژاد اداره می شود، بیزار باشند، اما  بازدید از ایران جذاب ترین و تعجب آور ترین تجربه سفری من بوده است و تا کنون پس از هیچ سفری تا این اندازه تصورات قبلی من درباره آن مکان تغییر نکرده است.

دانیل نوی و آندری اسکات نیز که در سال 2011 از ایران بازدید کرده اند تجربه مشابهی دارند.آنها گفتند : بسیاری از مردم ایران وقتی متوجه می شدند ما آمریکایی هستیم متعجب می شدند و اینکه ما آمریکایی ها چطور توانسته ایم ویزای سفر به کشور آنها را بگیریم برایشان تعجب آور بود. آنها از ما استقبال گرمی می کردند، به ما صمیمی سلام می کردند، لبخند می زدند و حتی ما را در آغوش می کشیدند و ما را به خانه هایشان دعوت می کردند ؛به ویژه هنگامی که راهنمای تور ما از ما دور بود.

لورا بلای نویسنده گزارش یو اس ای تودی می افزاید: در جریان بازدید سال 2008 من از ایران که با یک گروه 8 نفره آمریکایی – کانادایی بودیم ، اعضای گروه  مورد استقبال ایرانی ها قرار گرفتند. مثلا دختران دانش آموز در مقبره سعدی در شیراز از من امضا می گرفتند. در موردی دیگر یک مغازه دار اصفهانی ما را برای  شام به خانه اش دعوت کرد.

دختران دانش آموز در آرامگاه سعدی در شیراز در حال گرفتن امضا از توریست آمریکایی



در ادامه این مطلب با اشاره به واقعیت های آماری از نتایج نظر سنجی ها درباره نظر مردم ایران نسبت آمریکا می نویسد: تصویر ارایه شده در فیلم آرگو منطبق با واقعیات جامعه ایران نیست. این واقعیتی است که حتی سفیر وقت کانادا در ایران نیز بارها به آن اشاره کرده است.


بدیهی است که مردم ایران از دولت آمریکا به دلیل سابقه دهها ساله خصومت علیه کشورشان بیزار باشند اما هیچ دلیلی برای خصومت با مردم عادی که در کشتار و خیانت علیه کشورشان دست نداشته اند ندارند ، آخرین نمونه آن ورود کشتی گیران آمریکایی به ایران بود که حتی مورد استقبال رئیس جمهور کشورمان نیز قرار گرفتند ، عکسهای یادگاری نیز گرفته شد که  ادعای فیلم دروغین آرگو را کاملا نقض می کرد و نشان می دهد هیچ دلیلی ندارد آنگونه که این فیلم مجعول  به تصویر می کشد مردم ایران با گروهی که خود را هنرمند معرفی کرده اند ، برخورد کنند.

برگرفته از عصرایران




برچسب ها: آرگو ، ایران ، مردم ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.