به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد سید محمد طباطبایی با بیان این مطلب افزود: هم اینک در خراسان رضوی یک هزار و 500 واحد مرغداری با ظرفیت تولید بالغ بر 17 میلیون قطعه مرغ در هر دوره جوجه ریزی جایگاه چهارم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
وی اظهار کرد : امسال تولید گوشت مرغ در سال 91 نسبت به سالهای گذشته رشد قابل ملاحظه داشته و بر اساس پیش بینی ها به 120 هزار تن می رسد.
به گفته وی ، در دوره جوجه ریزی منتهی به روزهای پایانی سال تمامی واحدهای پرورش نیمچه گوشتی با تمام ظرفیت جوجه ریزی کرده اند و مشکل و کمبودی در تامین گوشت مرغ گرم استان را نداریم.
وی در زمینه قیمت گوشت مرغ در هفته های منتهی به پایان سال نیز ادامه داد : با مصوبه کمیسیون تنظیم بازار هماهنگی لازم برای عرضه مرغ منجمد به قیمت مصوب کمیسیون با تعاونی های مصرف،فروشگاه های سطح شهر، رستوران ها، هتل ها، بیمارستان ها و مراکز آموزشی و مانند آن در سراسر استان انجام شده پیش بینی می شود قیمت مرغ به تعادل لازم در بازار برسد.
رییس سازمان جهادکشاورزی همچنین از تامین دان مورد نیاز واحدهای پرورش مرغ استان خبر داد و افزود : با توجه به اینکه 70درصد هزینه تولید را دان تشکیل می دهد شرکت پشتیبانی اموردام ذرت و کنجاله و سویای مورد نیاز واحدهای مرغداری را به قیمت تنظیم بازار تهیه و به اتحادیه های مرغداران تحویل می دهد.
طباطبایی با بیان اینکه این امر در تعدیل قیمت مرغ هم موثر است ، افزود: مسوولیت تعیین قیمت مرغ را، دبیرخانه کمیسیون تنظیم بازار سازمان صنعت و معدن انجام می دهد و وظیفه جهادکشاورزی حمایت از توسعه کمی و کیفی تولید است.
وی اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان ˈحمایت از تولید ملی ، کار و سرمایه ایرانیˈ جهاد کشاورزی اعتبارات صندوق توسعه کشاورزی استان را برای توسعه و تکمیل واحدهای تولیدی نیمه تمام و تکمیل نشده متمرکز می کند و با ورود تولیدات این واحدها عملا شاهد آثار بارزی در بازار به جهت تعادل قیمت این محصول خواهیم بود. /س