به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛علی محمد احمدی با بیان این مطلب افزود: اهداف و سندهای بالادستی نظام مبتنی بر چشم انداز 20 ساله و برنامه های توسعه ای است.
وی اظهار کرد: بنابراین می طلبد که برش لایحه بودجه سالانه در قالب برنامه پنجم توسعه با نگاه کارشناسی و استفاده بهینه از ظرفیت ها تدوین شود.
وی ادامه داد: لایحه بودجه باید طوری تنظیم شود که افزون بر تحقق برنامه پنجم توسعه و چشم انداز 20 ساله منجر به رفع فقر و نابرابری و شکوفا کردن ظرفیت های تولید برای داشتن اقتصادی پویا باشد.
نماینده مردم شهرستان های دهلران، دره شهر و آبدانان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و مجلس باید انضباط مالی را بر لایحه بودجه حاکم کنند.
احمدی گفت: انضباط مالی باعث می شود که مخارج دولت هوشمند و رشد نقدینگی کم شود تا پول و بودجه در مسیر تولید قرار گیرد.
وی همچنین به شرایط ناشی از تحریم و ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و افزود: در شرایطی که درآمدهای دولت بدنبال تحریم ها کاهش پیدا کرده باید اقتصاد کشور با استفاده از ظرفیت های مناسب طوری اداره شود که هم دشمن به اهداف خود نرسد و هم اینکه اقتصاد را پویا کرد.
احمدی توضیح داد: در این شرایط می طلبد که نگاه به تولید اثربخش تر شود، زیرا تا تولید رشد پیدا نکند محورهای اقتصاد بدرستی نمی چرخد و اشتغال و درآمد نیز کاهش خواهد یافت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع زندگانی و قدرت خرید مردم نیز همواره باید مدنظر قرار گیرد، تاکید کرد: دولت باید با کاهش نقدینگی از هرگونه افزایش قیمت کالاها در جامعه جلوگیری کند.
این نماینده مجلس بر ضرورت حذف هزینه های اضافی تاکید کرد و افزود: لایحه بودجه باید به سمت تولید هدایت شود و در کنار آن نیز هزینه های جاری مدیریت و کنترل شود تا فشارهای تورمی کاهش یابد.
احمدی هم افزایی میان مجلس و دولت در تمامی زمینه ها بویژه برنامه های بالادستی نظام را ضروری عنوان کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه در بخش مشخص شدن نرخ ارز، نسبت هزینه های جاری و سرمایه ای و همچنین نحوه اداره هدفمندی یارانه ها دیدگاه هایی دارد که مطرح خواهد کرد. /س