معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بحران هویت و از خودبیگانگی موجب گریز از مسئولیت‌پذیری و عمل به وظیفه می‌شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حجت‌الاسلام علی مختارآبادی در همایش تجلیل از مربیان پرورشی برتر رفسنجان اظهار داشت: همه ما به نوعی یک مسئولیت داریم و آن مسئولیت همگانی است، یعنی کسی نمی‌تواند بگوید در دنیا هیچ مسئولیتی متوجه من نیست و بی‌خیال باشد.

وی افزود: انسان به اقتضای خردمندی، توان و ظرفیت لازم از یکسو و بر اساس حس هم‌نوعی، هم‌یاری و اجتماعی بودنش از طرف دیگر اصلا نمی‌تواند، نسبت به اطرافش بی‌تفاوت باشد.

مختارآبادی بیان داشت: انسان نمی‌تواند در برابر دیگران احساس تکلیف نکند و افرادی از مسئولیت‌پذیری و عمل به وظیفه خود گریزان هستند که تنها در دنیا به جنبه مادی و حیوانیت بسنده می‌کنند که  اینها دچار غفلت از خودبیگانگی و بحران هویت شده‌اند.

وی عبادت خدا، آموزش واجبات و فرائض، دوری از بدی‌ها و تشویق به کارهای خوب، برطرف کردن شبهات، محبت کردن، تغذیه حلال و پاک را از وظایف والدین و مربیان نسبت به فرزندان و دانش‌آموزان  دانست.

 در این همایش که به مناسبت هشت اسفند ماه سالروز امور تربیتی و با حضور مسئولان استان و شهرستان برگزار شد، مربیان پرورشی، بهداشت، تربیت‌بدنی و مشاوران برتر رفسنجان مورد تجلیل قرار گرفتند.

* برپایی نمایشگاه جابر‌بن‌حیان در رفسنجان

همچنین نمایشگاه جابر‌بن‌حیان با حضور مسئولان شهرستان رفسنجان در سالن شهید باقری افتتاح شد.

زهرا قاسمی کارشناس گروه‌های آموزش ابتدایی در حاشیه این مراسم گفت: از مجموع 16 مدرسه در سطح شهرستان حدود 400 طرح در نمایشگاه شرکت کردند که در نهایت سه طرح برگزیده و به مرحله استانی راه پیدا می‌کند./ج1

برچسب ها: کرمان ، بحران ، همایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.