پیش از این بحث تغییراوزان در کشتی مطرح بود به نظر می رسد با مطرح شدن بحث حذف کشتی از المپیک، این موضوع به صورت جدی تری مورد بررسی قرار بگیرد.
با مطرح شدن موضوع تغییر اوزان در کشتی، بی شک کشتی گیران و تیم های کشتی در سرتاسر جهان با مشکلات جدی روبه رو خواهند شد.
اگر موضوع تغییر اوزان در کشتی عملی شود، به طور اساسی نظم تمرینات و برنامه ریزی کشتی گیران در سراسر جهان به هم می خورد صدمه این موضوع بیشتر از همه متوجه قهرمانان تراز اول جهان می شود.
به عنوان مثال یک کشتی گیر حرفه ای و تراز اول در جهان که قهرمانی جهان در وزن 74 کیلوگرم شده است با این مشکل مواجه می شود که برای رسیدن و ثابت شدن در وزن جدید که توسط فدراسیون جهانی کشتی تغییرکرده است آیا باید وزن خود را افزایش دهد یا کاهش دهد؟ وزن کشتی گیر از موارد و فاکتورهای بسیار مهم و اساسی در به قهرمانی رسیدن یک کشتی گیراست.
همان طور که می دانید کاهش وزن بسیار می تواند اثرات مخربی در سلامتی یک کشتی گیر داشته باشد.
حال باید به انتظار بنشینیم و نظاره گر این موضوع باشیم که در 7 مارس (17 اسفند) در کشور سویس چه تصمیم و گفتگویی بین ننادلالوویچ (رییس فدراسیون جهانی کشتی) و ژاگ روگ (رئیس کمیته بین المللی المپیک) در رابطه با آینده کشتی گرفته می شود.
قبول ژاگ روگ به گفتگو در مورد این مسئله گامی مثبت در مسیر جلوگیری از حذف کشتی از المپیک است.
یکی دیگر از نگرانی های کمیته بین المللی المپیک IOC بحث دوپینگ در میان کشتی گیران می باشد.
ننادلالوویچ ابراز امیدواری کرده است در جلسه مشترک با ژاگ روگ، نگرانی های کمیته بین المللی المپیک را در خصوص بحث دوپینگ کشتی گیران برطرف کند.
واکنش سران کشورهای مختلف نسبت به بحث حذف کشتی از المپیک نیز بسیار جالب می باشد.
سران کشورهای مختلف، واکنش انتقادی نسبت به بحث حذف کشتی از المپیک داشته اند و ابراز امیدواری کرده اند این رشته ورزشی در المپیک باقی بماند.
واکنش تماشاگران ایرانی نیز نسبت به حذف کشتی از المپیک در جریان مسابقات جام جهانی کشتی بسیار جالب بود که تحسین سران فدراسیون جهانی کشتی را به همراه داشت.
تماشاگران ایرانی در جریان مسابقات جام جهانی بارها و بارها یک صدا و همدل ندای المپیک المپیک را در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی سر دادند و خواستار باقی ماندن کشتی در المپیک بودند./آق