به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، محمد قاسمی نژاد اظهار کرد: با توجه به تنوع شرایط زراعی از جمله اقلیم، آب و خاک و مدیریت مزرعه در استان عملکرد مزارع نیز به همان نسبت متنوع بوده و در مناطق مختلف از 5.2 تا 12 تن در هکتار محصول سبز و از 5.1 تا حداکثر 5 تن در هر هکتار باقلای خشک از مزارع برداشت میشود.
وی افزود: پیشبینی میشود 8 هزار و 700 تن باقلای خشک و 21 هزار و 357 تن باقلای سبز در استان تولید شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان خوزستان به مناطق عمده کشت باقلا در استان اشاره کرد و گفت: شهرستانهای دزفول، شوشتر و اهواز به ترتیب با یک هزارهکتار،600 هکتار و 500 هکتار رتبههای اول تا سوم کشت باقلا را در استان به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان این مطلب که محصول باقلا با دست برداشت میشود، افزود: محصول باقلا به سایر استانها صادر میشود.
قاسمی نژاد اضافه کرد: در سال گذشته حدود 8 هزار و 320 تن باقلا خشک و 20 هزار و 422 تن باقلای سبز در استان تولید شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برداشت باقلا با توجه به تنوع تاریخ کشت، از اواسط اسفندماه آغاز و تا اواسط اردیبهشت 92 ادامه مییابد./س