غذایی که ما امروزه می‌خوریم به تدریج و طی قرن ها دستخوش تغییرات زیادی شده است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران  به نقل از دانش های روز؛ با کمک فناوری های جدید دانشمندان موفق به ازدیاد نسل جدیدی از مرغ های اهلی شده اند که در سال در حدود 200 الی 300 تخم مرغ می‌گذارند اما در قرن های پیش این میزان در حدود 15 تخم مرغ در سال بود.

گفتنی است طعم های جدید در دنیا در اثر کشف قاره های جدید به دنیا معرفی شده اند و امروزه غذاهای بسیاری با این طعم ها در اختیار مردم است مانند: طعم چیلی یا کاکائو
در اثر انبوه تولید محصولات غذایی در دنیا در حدود 30درصد این محصولات اصلاً توسط خانواده ها استفاده نمی شوند و به دور ریخته می‌شوند./ع2
برچسب ها: غذا ، طعم ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار