سردار سرتیپ دوم ˈعلی نصیریˈدر گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهارکرد: انقلاب اسلامی ایران ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از سایر انقلاب ها و حرکت های مردمی جهان متمایز کرده است.
وی گفت: رهبری دینی، مردم دلداده و عاشق و بهره مندی از مکتب و شریعت اسلام، مشخصه هایی است که امروز تمام فتنه ها و دسیسه های دشمنان را نقش بر آب کرده است.
نصیری با اشاره به کنگره بزرگ و باشکوه یوم الله 22 بهمن در سراسر ایران اسلامی، بیان کرد: در 22 بهمن هر چه دیدیم زیبایی بود که خود، برگرفته از حدیث ˈثقلینˈ است.
وی بیان کرد: امروز دشمن متوجه شده که باید مردم را از رهبری، اسلام و انقلاب جدا کند و این گونه است که می بینیم در مقوله های فرهنگی و اقتصادی جنگی تمام عیار با ملت را آغاز کرده است.
فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران بیان کرد: امروز اگر بخواهیم در مسیری که بدرستی انتخاب کرده ایم سربلند باشیم، اصل و چاره کار ولایت پذیری است که فصل الخطاب و در راس امور است./س