عباس قبادي در خصوص ارزیابی کیفیت نان در ماههای گذشته گفت: به منظور سنجش كارشناسي كيفيت نان، آزمايشگاههاي شركت بازرگاني دولتي ايران در كشور ماهانه از واحدهاي نانوايي استان با در نظر گرفتن پراكنش جغرافيايي و نوع نان توليدي، نمونه برداري و مطابق با فرمت ارزشيابي نان مركز پژوهشهاي غلات، واحدهاي استاني نمره كيفي انواع نان سنتي را تعيين و به مركز پژوهشهاي غلات اين شركت ارسال مي كنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در دي ماه نيز مطابق با سنجش ماههاي قبل درسراسر كشور، از نانهاي توليدي نمونه گيري و پس از بررسي نتايج آزمايش، مشخص شد كيفيت نان سنگك نسبت به ساير نانها بالاتر بوده و پس از آن نان تافتون با كيفيت بالاتري نسبت به نانهاي بربري و لواش كيفيت خوب را به خود اختصاص داده و دو نان لواش و بربري نمره كيفي متوسطي داشته اند.
وي تصریح كرد: نتايج سنجش كارشناسي كيفيت نان نشان مي دهد كه بهترين نان سنگك و تافتون كه با كيفيت ترين انواع نان سنتي كشور است، در يزد توليد ميشود.
مديرعامل شركت بازرگاني دولتي ايران، مهمترين دلايل افزايش كيفيت نان كشور را برنامه هاي كيفي سازي آرد ونان به ويژه درخصوص توليد آرد استاندارد نوع نان سنگك اعلام كرد و از تداوم طرح هاي كيفيت و سلامت بخشي به آرد و نان توليدي در كشور خبرداد.