امروز طی مراسمی با حضور رئیس سازمان غذا و دارو خط تولید مایعات خوراکی کارخانه داروسازی عبیدی توسعه پیدا کرد.

دکتر اکبر عبداللهی مدیر عامل کارخانه داروسازی دکتر عبیدی امروز در مراسم توسعه خط تولید مایعات خوراکی این کارخانه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: برای توسعه خط تولید مایعات خوراکی حدود 4.5 میلیارد تومان برای دستگاه ها و تجهیز امکانات دیگر هزینه شده است.
 
این خط تولید قبلی ظرفیت تولید 30 تا 40 درصد مایعات خوراکی به صورت شربت را داشته است.
 
بنابراین گزارش، در حال حاضر امکان سالیانه تولید شربت های خوراکی به 25 میلیون واحد رسیده است.
 
در حال حاضر 7 شربت به نام های والپرووات سدیم، کتوتلین، اکسپکتورانت کدئین، سرماخوردگی کودکان، محلول خوراکی استوفن، سیتریزین، شربت پی پرازین فسفات در واحدهای 130 سی سی و 160 سی سی در این کارخانه تولید می شود./ع2
برچسب ها: مایعات ، خوراکی ، دارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار