کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی، گفت: مطالعات پژوهشگران نشان می دهد نوشیدن روزانه سه فنجان چای به مدت دو هفته، غلظت فلاوونوئیدها را تا 25درصد افزایش داده و باعث کاهش بیماری های قلبی می شود.

فاطمه امیری در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: چای سیاه، فلاوونوئیدهای پیچیده بیشتری نسبت به چای سبز دارد و ووجود این ترکیب، موجب ایجاد واکنش های ضد التهابی در بدن می شود.
وی ادامه داد: افزودن شیر به چای، موجب از دسترس خارج شدن فلاوونوئیدها و از بین رفتن خواص آنتی اکسیدانی چای می شود.

برای پیشگیری از سرطان، چای را با آبلیمو بخورید

این کارشناس تغذیه اضافه کرد: افزودن کمی آبلیمو به چای، ph موجود روده کوچک را کاهش داده و باعث جذب کاتچین می شود
امیری در خصوص خواص کاتچین موجود در شیر، تصریح کرد: کاتچین ها، مولکول های ضد سرطانی هستند که از پیشرفت سلول های سرطانی در بدن، پیشگیری می نمایند.
وی با اشاره به خطر ابتلا به سرطان مری در اثر نوشیدن چای داغ، تاکید کرد: برای بهره مندی از خواص چای، از نوشیدن آن به صورت داغ، پرهیز  نمائید./س

برچسب ها: یاسوج ، چای ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.