تیم والیبال بانوان گاز تهران توانسته تا پایان هفته دوم دور برگشت مسابقات لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور جایگاه سوم جدول رده بندی را به خود اختصاص داده است.

سیما صدیقی،  سرمربی تیم والیبال  بانوان گاز تهران در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سطح کیفی مسابقات لیگ برتر امسال در مقایسه با سال گذشته از رشد فنی قابل توجهی برخوردار است و هیچ تیمی در حاشیه امنیت نیست.
 
وی تصریح کرد:  بر خلاف تصور برخی ها که فکر می کنند با کاهش تعداد تیم ها سطح بازی ها هم افت می کند، باید بگویم که رابطه میان تعداد تیم ها و کیفیت بازی ها معکوس است و شاهدیم که مسابقات با حساسیت خاصی دنبال  دنبال می شود.

وی گفت : در مسابقات لیگ برتر امسال حتی نمی توان  تیم های قعر نشین را دست کم گرفت ، کوچکترین غفلت باعث می شود که آنها  میدان را در اختیار گرفته و موجب شکست و واگذاری نتیجه شوند.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا تیم گاز تهران با وجود داشتن تعداد زیادی ملی  پوش  و بازیکن پیشکسوت در لیگ  امسال تاکنون ضعیف عمل کرده است؟ گفت:  به هیچ عنوان  این ادعا مبنی بر عملکرد ضعیف شاگردانم را قبول  ندارم،  چون آنها در هر دیدار از نهایت توان خود برای کسب امتیاز و شکست حریف استفاده می کنند ، نباید با این صحبت  ها ارزش کاری آنها را زیر سوال برد.
 
سرمربی تیم والیبال  بانوان گاز تهران تصریح کرد:  با توجه به این که دیگر تیم ها حاضر در مسابقات لیگ برتر از نظر فنی و کیفی رشد بسیار زیادی داشته اند،‌ این طور به نظر می رسد که ما امسال ضعیف عمل  می کنیم.
 
صدیقی  در خصوص وضعیت ملی پوشان حاضر در لیگ برتر امسال اظهار داشت:  به طور کلی  سطح والیبال  بانوان ایران رشد کرده است،‌امسال هم چون ملی پوشان در تیم ها پخش  شده اند بازی ها به طور فشرده و پایاپای دنبال می شود.

** برنامه ریزی لیگ مشکل داشت

 وی عدم  برنامه ریزی  صحیح را یکی از بزرگ ترین مشکلات لیگ امسال عنوان کرد و گفت:  در نیم فصل نخست ما در فاصله مسابقات حدود چهار الی  پنج هفته تعطیل بودیم اما در دور برگشت شاهدیم که مسابقات به طور فشرده و بدون تعطیلی دنبال می شود./آق




برچسب ها: سیما ، صدیقی ، والیبال ، تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار