![کره شمالی: سلاحهای هستهای ما برای مذاکره نیست، برای جنگ است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330091_733.png)
عزیز صمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از بقایای گیاهی موجود در باغات اعم از برگ درختان، بقایای محصولات زیردرختی، علف های هرز و ضایعات محصولات باغی باعث کاهش مصرف سموم، کود و آب و درنهایت تولید محصول سالم و تضمین سلامت جامعه خواهند شد.
وی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تبدل عناصر غذایی خاک و افزایش مواد غذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.
صمدی کودهای آلی را با عنوان حافظان آب در باغ معرفی کرد و ادامه داد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک بی تاثیر نمی دانند.
معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به گوشه ای دیگر از مزایای کودهای آلی یادآور شد: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفّیت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ می دانند.
صمدی تاکید کرد: بهره گیری کودهای آلی بهبود یافتن تهویه خاک باغ را نیز در پی دارد./ع