به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، يك كارشناس تغذيه بابیان اين مطلب گفت:هويج داراي ميزان بالايي از بتاكاروتن است كه علاوه بر تامين ويتامين A مورد نياز بدن،در پيشگيري از بيماري هاي قلبي ـ عروقي نيز موثر است .
قول دردي ميرزا علي افزود:مصرف مداوم هويج ، سيستم ايمني بدن راتقويت واز بروز آب مرواريد پيشگيري مي كند.
وي با بيان اين كه هويج سطح قند خون را تنظيم مي كند ،تصريح كرد :جذب ويتامين A وآنتي اكسيدان از هويج تفت داده شده بيش از هويج خام است.
وي اظهار داشت : ويتامين A جزو ويتامين هاي محلول در چربي است و ضريب جذب كاروتن ها به خصوص بتاكاروتن موجود در هويچ با همراه شدن چربي تا 3 برابر افزايش مي يابد.
شایان ذکر است تفت دادن هويج نبايد به سرخ كردن تبديل شود زيرا مضر است و سلامت افراد را به خطر مي اندازد./س