ابوالحسن شاهزاده فاضلی، ریاست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: شناسایی سویه های تجاری ایران و شناسایی باکتری های اسیدلاکتیک که از مهم ترین باکتری های کاربردی صنایع غذایی و تخمیری هستند فواید متعددی در زمینه بیوتکنولوژی و توانایی بالقوه در ایجاد عطر و طعم صنایع مواد غذایی دارند و می توانند برای محققان و صنعتگران حائز اهمیت باشد.
ریاست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت: میکروارگانیسم های شناسایی شده که حائز اثرات مفیدی در سلامت میکروارگانیسم ها هستند، شامل پروبیوتیک ها هستند.
** تنوع اقلیمی ایران زمینه ساز تقویت بانک ذخایر تنوع اقلیمی و گستردگی ایران عامل تقویت بانک ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران است .
وي گفت: شناسایی سویه های تجاری باکتری ها از نظر خصوصیات عملکردی و بیوتکنولوژی حائز اهمیت است و می توان با همت محققان و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران شاهد حفظ ذخایر ژنتیک کشور بود./ح