رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: 660 تن گوشت شتر از آغاز امسال در استان تولید شده است.

به گزارش خبرنگالر باشگاه خبرنگاران بيرجند/هادربادی بیان کرد: خراسان جنوبی با 24 هزار نفر شتر، پس از سیستان و بلوچستان و کرمان ، سومین مرکز پرورش شتر کشور است.

وی ادامه داد: 14 واحد پرورش شتر دارای پروانه بهره برداری به ظرفیت 551 نفر در خراسان جنوبی فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی پیش بینی کرد تا پایان امسال 140 تن گوشت شتر دیگر در این استان تولید شود.

هادربادی گفت: مازاد شتر پرورشی خراسان جنوبی پس از اقدامات بهداشتی و صدور مجوزهای لازم بصورت زنده یا لاشه به استانهای تهران، اصفهان، کرمان،یزد، خراسان رضوی، سمنان و قم ارسال می شود که سالانه یک میلیارد و 400 میلیون تومان از این محل عاید خراسان جنوبی می شود./ب

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.