دکتر سید سعید اسکویی با اشاره به اینکه اگر چه در ابتلای فرد به سرطان چند عامل نقش دارد، اظهار داشت: البته سابقه ژنتیک، سبك زندگی ناسالم، چاقی، تغذیه نادرست، آلودگی ها و مصرف سیگار از جمله عواملی هستند كه خطر ابتلاء به این بیماری را افزایش می دهند.
وی با بیان اینكه بعد از بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها دومین عامل مرگ و میر در استان قزوین می باشند، تأکید كرد: از آنجا که استفاده از نیترات به عنوان یك ماده نگهدارنده در برخی مواد غذایی مانند فست فودها، باعث بروز سرطان ها می شوند، خانواده ها باید مراقب باشند از مصرف زیاد اینگونه غذاها در برنامه غذایی خود خودداری كنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان افزود: سرطان های پوست، سینه، كولوركتال، معده، مری و تخمدان، به ترتیب شایعترین سرطان ها در بین زنان استان قزوین و سرطان های پوست، معده، پروستات، كولوركتال، مثانه و ریه، شایع ترین سرطان ها در بین آقایان این استان می باشد./ع2