اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مغز ميوه، پوسته سبز ميوه و برگ درخت گردو مصرف دارويی داشته و مغز ميوه گردو حاوی انواع مواد معدنی نظير كلسيم، فسفر، آهن، منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتیهای عصبی، اضطراب و بیحالی را تسكين ميدهد.
وی ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از تقویت کننده های تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.
کارشناس مسئول گياهان دارويی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی يادآور شد: کارشناسان مصرف دَمکرده پوسته خارجي گردو را براي جلوگيری از ريزش مو توصیه نموده اند.
نقشی اظهار داشت: دَمكرده پوسته خارجی و سبز گردو براي اسهال مزمن و يا به عنوان دارويی مقوي در كمخونی به كار میرود.
وی با اشاره به تقویت کبد با جوشانده قسمت گوشتدار میوه گردو اظهار داشت: جوشانده آن تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدی همچون ورم كبد و اختلالات مجاری صفراوی را بهبود میبخشد.
نقشی تاکید کرد: دَمكرده يا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه سبز آن در درمان آفت دهان و ورم لوزه توصيه مي شود./س