اصلاح طلبان براي انتخابات دو كميته مشورتي راه انداختند ،جانبداری از شبکه روباه!،حمایت نخبه مصری از فرود موشک‌های ایرانی در اسرائیل،هشدار به دولت درباره واگذاري سهام فولاد خوزستان،پاسخ هاشمي به مدعيان براي تمايل او به رهبري،نظر مشايي در بازبینی فیلم اهانت به احمدی نژاد ،نظر جریان انحرافي برقراری ارتباط نزدیک با آمريكاست،حمايت آشكار وهابي‌ها از شورش‌هاي فرقه‌اي در عراق،تخلفات پزشكي و كادر درماني در اردبيل بالا گرفت از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید. 

 *کیهان:

حمايت سؤال برانگيز از تروريست هاي نفوذي در مطبوعات

ادعاي يك نماينده مجلس درباره بازداشت روزنامه نگاران مرتبط با شبكه دولتي انگليس، با استقبال ويژه رسانه هاي دشمن روبرو شد.
روزنامه زنجيره اي بهار، اخيرا از قول «ع-م» مدعي شده بود بازداشت روزنامه نگاران مورد اشاره، براي كنترل انتخابات از سوي حكومت است.

اين نماينده كه چندي پيش به خاطر جملاتش به شوراي نگهبان و دفاعش از برخي سران فتنه عنوان اصلاح طلب جديد را از شبكه بي بي سي دريافت كرد. همچنين مدعي شده كه اگر لازم باشد از وزير اطلاعات سؤال و در صورتي كه نتيجه اي حاصل نشد، استيضاح خواهند كرد.

اظهارات نامبرده بلافاصله مورد استقبال شبكه دولتي انگليس (بي سيم كودتاي 28 مرداد 32 و از نقش آفرينان اصلي در كودتاي مخملين سال 88) و راديو فردا ارگان رسمي سازمان سيا و همچنين سايت هايي نظير سايت كلمه قرار گرفت كه به اين دو شبكه متصل هستند.

برخلاف ادعاي محافل ضد انقلاب و آلودگان به فتنه كه مدعي اند بازداشت طيف ياد شده از روزنامه نگاران زنجيره اي براي كنترل انتخابات است، واقعيت اين است كه طيف مذكور به همراه شبكه اطلاعاتي خارجي و طيفي از فتنه گران داخلي، درصددند به بهانه استفاده از فضاي انتخاباتي، فعاليت هاي ضد امنيتي را پيش ببرد به نحوي كه نسل فراري روزنامه نگاران زنجيره اي ضمن مقالات صريحي در وبسايت هاي بي بي سي، راديو فردا، ملي- مذهبي و... تاكيد كرده اند بايد از فضاي انتخابات براي «شبكه سازي، هزينه سازي و دردسرسازي عليه جمهوري اسلامي» استفاده كرد.

با اين تاكيد بايد پرسيد نماينده ياد شده چرا از تروريست هاي فرهنگي و شعبان بي مخ هاي سيا و «MI6 » براي آشوب افكني- البته با مختصات دوره جديد- جانبداري مي كند؟ و چرا مورد توجه و طرف مصاحبه روزنامه هاي زنجيره اي متبوع اين طيف از عناصر نفوذي در مطبوعات واقع مي شود؟

نامبرده پيش از اين مدعي شده بود بايد يكي از ساكتين فتنه رئيس جمهور شود كه اين حرف بلافاصله مورد استقبال محسن هاشمي قرار گرفت. اين نماينده از دست اندركاران اصلي ماجراي استيضاح وزير كار در هفته گذشته بود كه با تحريك حلقه انحرافي و همراهي رئيس جمهور تبديل به يك فتنه جديد و دشمن شادكن شد.

نيويورك تايمز: هدف از مذاكره شكستن اسطوره ايستادگي ايران است
رسانه هاي غربي معتقدند ايران تن به تسليم در برابر آمريكا نخواهد داد چرا كه خود را پيروز نهايي چالش فعلي مي داند.روزنامه فايننشال تايمز با تصريح بر اينكه ايران دليلي نمي بيند در برابر غرب جام زهر بنوشد، نوشت: ديپلمات ها و تحليلگران مي گويند جمهوري اسلامي توانسته خود را با جنگ اقتصادي تطبيق دهد.

 ديپلمات هاي مقيم تهران مي گويند كه سياستمداران ايران به آنها گفته اند كه حكومت قصد ندارد برنامه هاي اتمي اش را متوقف يا هيچ يك از سايت هاي اتمي اش را تعطيل كند.

به گزارش فايننشال تايمز « يكي از تحليلگران اصلاح طلب مي گويد اگر به تصوير كلان از ديدگاه آيت الله خامنه اي نسبت به آينده نگاه كنيد، مي بينيد كه او ايران را برنده مناقشه اتمي مي بيند كه با تحريم ها سازگار شده است و از تغييرات سياسي در خاورميانه سود مي برد. آنها چرا بايد جام زهر را بنوشند؟ حكومت به نبرد ادامه مي دهد تا آمريكا برنامه هاي اتمي اش را قبول كند و به عنوان ابرقدرت منطقه به رسميت بشناسد.»

از سوي ديگر روزنامه نيويورك تايمز در گزارشي خاطرنشان كرد: در شرايطي كه ايران از مذاكره با آمريكا سر باز مي زند، پرسش اصلي اين است كه چگونه مي توان تهران را متقاعد كرد تا با ايالات متحده مذاكره كند. تعامل ديپلماتيك با ايران، ايده جديدي نيست. هر رئيس جمهوري در آمريكا از زمان جيمي كارتر، به نوعي و در برهه اي از زمان خواستار مذاكره شده است. اما اين رويكردها هيچگاه به تقويت روابط منتهي نشده است.

اين روزنامه با اشاره به اينكه ايستادگي مقابل آمريكا يكي از اصول بنيادين جمهوري اسلامي است نوشت: در شرايطي كه ايران به تدريج روابط خود را با كشورهاي اروپايي و آسيايي متحد آمريكا بهبود داده، گامي در جهت از سرگيري روابط با ايالات متحده و البته اسرائيل برنداشته است.

 در نتيجه تعامل جدي با آمريكا تنها در شرايطي امكان پذير است كه تغييري استراتژيك از سوي جمهوري اسلامي ايجاد شود. به بيان ديگر مذاكره با آمريكا پيامد يك تغيير استراتژيك در جمهوري اسلامي است نه دليلي براي ايجاد اين تغيير و اين در حالي است كه چنين تغييري انجام نشده است.

 از سوي ديگر در شرايطي كه نشانه هايي از افزايش اختلافات وجود دارد، تحريم ها نيز تأثيرگذاري خود را بر اقتصاد ايران آغاز كرده است. اين شرايط، زمينه خوبي براي آمريكا فراهم كرده تا پيشنهاد مذاكره مستقيم را ارائه كند تا از اين طريق با روايت مقاومت و ايستادگي ايران مقابله كند. با اين حال اميد اندكي وجود دارد كه تهران اين خواست را بپذيرد. در واقع جمهوري اسلامي زمان را به نفع خود مي داند.

نيويورك تايمز در عين حال از موضع طلبكارانه نوشت: در مذاكرات دو جانبه با ايران بايد نه تنها مسئله هسته اي حل و فصل شود بلكه بايد به رفع ديگر موارد نگراني آمريكا شامل حمايت ايران از حزب الله شود.اين روزنامه مي افزايد: در حالي كه آمريكا و شركايش فشار بر ايران را افزايش مي دهند، اين نكته اهميت دارد كه واشنگتن روي درخواست هاي خود از ايران پابرجا بماند. زيرا در صورتي كه ايران گمان كند مي تواند در برابر فشارها ايستادگي كند، اين اقدام را انجام خواهد داد.
در همين حال عبدالرحمن الراشد مدير سابق شبكه سعودي العربيه در روزنامه الحيات چاپ لندن تصريح كرد ايران احساس خطر نمي كند و بنابراين عقب نشيني هم نمي كند.

اين خدمتگزار صهيونيست ها در العربيه اضافه كرد: ايران شرايط فعلي را اين گونه تحليل مي كند كه واشنگتن جرأت حمله نظامي را ندارد و ايران مي تواند به فعاليت هاي هسته اي خود تداوم بخشد. بايد يادآور شد حكومت ايران يك گروه ديني تندرو است و حاضر به عقب نشيني نيست.
 
جمهوري اسلامي در 34 سال گذشته چالش هاي بسيار بزرگ تر را مديريت كرده است

 يك وب سايت وابسته به اپوزيسيون خارج نشين تصريح كرد جمهوري اسلامي بحران هايي به مراتب بزرگتر از چالش هاي فعلي را پشت سر گذاشته و محافل مخالف جمهوري اسلامي نبايد به برخي اختلاف هاي موجود اميد ببندند.

وب سايت راديو زمانه در مطلبي به قلم يكي از اصلاح طلبان متواري و با اشاره به برخي مجادلات داخلي اخير نوشت: برخي [گروه هاي مخالف] اين گمان را مي پراكنند كه اين سطح از نزاع در گذشته وجود نداشته و شيرازه امور را از هم مي پاشد. اما عمر 34 ساله جمهوري اسلامي در تعارض با اين مدعا قرار دارد. نزاع بني صدر و حزب جمهوري اسلامي را به ياد آوريد كه ماه ها طول كشيد.

 آيت الله خميني مي كوشيد تا اختلاف قوا را حل كند و طرفين بدون اعتنا به فرامين او به جنگ علني ادامه مي دادند. آيت الله خميني تا يك ماه قبل از عزل بني صدر از فرماندهي كل قوا، همچنان از او حمايت مي كرد. اما وقتي نزاع ها از حدي عبور كرد، در يك سخنراني علني در ديدار با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، خطاب به بني صدر گفت؛ «نمي شود از شما پذيرفت كه ما قانون را قبول نداريم.

 غلط مي كني قانون را قبول نداري! قانون تو را قبول ندارد نبايد از مردم پذيرفت، از كسي پذيرفت، ما شوراي نگهبان را قبول نداريم. نمي تواني قبول نداشته باشي.» (صحيفه امام، جلد14، ص378)

«اكبر-گ» در ادامه مي نويسد: تصويب عدم كفايت سياسي بني صدر كه با 30 خرداد 1360 همراه شد، هزاران كشته برجاي نهاد. مسعود رجوي اعلام كرد كه در يك ساله پس از 30خرداد 1360، سازمان مجاهدين خلق بيش از دو هزار تن را ترور كرده و به قتل رسانده است.

رژيم هم متقابلا صدها عضو سازمان را درهمان مدت اعدام كرد. آن نزاع به شدت خونبار- كه ضمن حملات تروريستي سازمان مجاهدين، تعداد زيادي از سران رژيم (رئيس جمهور، نخست وزير، رئيس قوه قضاييه، وزرا، نمايندگان مجلس و...) كشته شدند- موجب سرنگوني رژيم نشد و آنان با جايگزين كردن افراد جديد به بقاي خود ادامه دادند.

راديو زمانه با اشاره به تقابل آقاي منتظري با امام مي نويسد: آن نزاع به عزل آيت الله منتظري از رهبري آينده جمهوري اسلامي منتهي شد. آيت الله خميني براي عزل منتظري- در نامه 6/1/68- نوشت: «روشن شده است كه شما اين كشور و انقلاب اسلامي عزيز مردم مسلمان ايران را پس از من به دست ليبرال ها و از كانال آنها به منافقين مي سپاريد، شما در اكثر نامه ها و صحبت ها و موضعگيري هايتان نشان داديد كه معتقديد ليبرال ها و منافقين بايد بر كشور حكومت كنند، مطالبي كه مي گفتيد ديكته شده منافقين بود، در همين دفاعيه شما از منافقين تعداد بسيار معدودي كه در جنگ مسلحانه عليه اسلام و انقلاب محكوم به اعدام شده بودند را منافقين از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند، چه خدمت ارزنده اي به استكبار كرده ايد، مسلما منافقين صلاح نمي دانند و شما مشغول به نوشتن چيزهايي مي شويد كه آخرتتان را خراب تر مي كند، افراد بيت خود را عوض كنيد تا سهم مبارك امام بر حلقوم منافقين و گروه مهدي هاشمي و ليبرال ها نريزد، شايد خدا از سر تقصيرات شما بگذرد، براي اين كه در قعر جهنم نسوزيد خود اعتراف به اشتباه و گناه كنيد، شايد خدا كمكتان كند، اگر اين گونه كارهاتان را ادامه دهيد مسلما تكليف ديگري دارم و مي دانيد كه از تكليف خود سرپيچي نمي كنم.» (صحيفه امام، جلد 21). جمهوري اسلامي اين بحران را هم پشت سر نهاد.

در ادامه اين تحليل آمده است: اعتراضات پس از انتخابات رياست جمهوري 22 خرداد 1388 كه در نهايت به حصر موسوي و كروبي انجاميد، حركت كوچكي نبود. بسياري از وزرا، نمايندگان مجلس و معاونان وزراي قبلي بازداشت و به حبس هاي طولاني مدت محكوم شدند. بسياري از تحليلگران خارجي و افراد و گروه هاي اپوزيسيون ايران، كار رژيم را تمام شده تلقي مي كردند. اما حاكميت اوضاع را به حالت عادي بازگرداند. بدين ترتيب، جمهوري اسلامي تنش هاي بسيار حادتر را پشت سر گذاشته است.

نويسنده در بخش ديگري از اين تحليل با بيان اينكه جمهوري اسلامي با رژيم هاي ديكتاتوري قابل مقايسه نيست نوشت: در رژيم هاي ديكتاتوري (روسيه، چين، عربستان، قطر، امارات، ليبي، عراق دوره صدام و...) يكپارچگي تمام عيار وجود دارد و آنها فاقد اين قبيل منازعات هستند اين تفاوت جمهوري اسلامي با آن رژيم هاست.

 در اين نظام حرف ناگفته اي باقي نمي ماند كه اپوزيسيون بخواهد مطرح كند.
راديو زمانه با اشاره به اقتدار ايران از جمله زدن دست رد بر سينه آمريكا درباره ادعاي مذاكره تصريح كرده كه از نگاه جمهوري اسلامي توازن قوا در سطح منطقه و داخل كاملا به نفع جمهوري اسلامي است. در منازعه داخلي اخير هم زمان به نفع جمهوري اسلامي پيش مي رود و به همين دليل هم تحمل مي كنند.
 
اصلاح طلبان براي انتخابات دو كميته مشورتي راه انداختند

وزير دولت اصلاحات براي رسيدن به اجماع در جريان اصلاحات ائتلاف تشكيل مي دهد. اين ائتلاف با محوريت دو چهره شاخص اصلاحات و همكاري كانديداهاي اين جريان تشكيل مي شود.

محسن بهرامي سخنگوي ستاد انتخاباتي محمد شريعتمداري گفت: اين ائتلاف با همكاري دو چهره شاخص اصلاحات تشكيل مي شود و برخي از اصلاح طلبان كه قصد كانديداتوري دارند به آن خواهند پيوست.

وي در گفت وگو با مهر در پاسخ به اين سوال كه اين چهره ها چه كساني هستند؟ افزود: فعلا نام آنان برده نمي شود ولي تلاش دارند محوريتي در اين بحث براي جلب همكاري كانديداهاي اصلاح طلب به منظور جلوگيري از تشتت آراء جبهه اصلاحات و كانديداهاي اصلاح طلب داشته باشند.

وي تصريح كرد: رايزني براي ايجاد وحدت و ائتلاف ادامه دارد و شريعتمداري با معتدلين و اعتدالگرايان اصلاحات هماهنگ و نزديك است.
بهرامي همچنين در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران و درباره انتشار اسم «محمد شريعتمداري» به عنوان عضو كميته مشورتي اصلاح طلبان گفت: وي پيشنهاد تشكيل «كميته مشورتي» مستقل از بنياد باران را داده است.

بهرامي اعلام كرد: شريعتمداري درصدد است در راستاي هم افزايي ظرفيت هاي اصلاح طلبان، ائتلافي شبيه 2+1اصولگرايان ايجاد و كانديداهاي بالقوه اصلاحات را به سمت اجماع و وحدت هدايت كند.وي افزود: شريعتمداري پيشنهاد داده است يك «كميته مشورتي» با حضور همه نيروهاي اصلاح طلب تشكيل شود كه در واقع شريعتمداري در اين كميته مركز وفاق خواهد بود.

سخنگوي انتخاباتي شريعتمداري درباره اين كه بسياري از اصلاح طلبان از جمله «محمد خاتمي» اعلام كرده اند، تنها از راه «شوراي هماهنگي اصلاحات» براي رسيدن به يك كانديداي واحد اقدام خواهند كرد، اظهار داشت: بسياري از اصلاح طلبان شوراي هماهنگي اصلاحات را قبول ندارند و به طور كلي شخصيت هاي حزبي نيستند، بنابراين «شوراي هماهنگي اصلاحات» براي وحدت همه اصلاح طلبان كفايت نمي كند.

گفتني است پيش از اين برخي رسانه ها از تشكيل كميته مشورتي اصلاح طلبان با حضور اعضاي شوراي عالي بنياد باران خبر داده بود. به گزارش خبرگزاري مهر در جلسه اي كه چندي پيش با عنوان «كميته مشورتي اصلاح طلبان» براي حضور هرچه بهتر اين طيف در انتخابات رياست جمهوري سال آينده برگزار شد، مقرر گرديد كه بهترين راهبرد و استراتژي در خصوص انتخابات آينده كه حضور با يك كانديداي واحد است، اتخاذ شود.

 اين شورا از بين چندين پيشنهاد مطرح، بر گزينه حضور حداكثري اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري سال آينده با يك نامزد راي آور تاكيد كرده و مطلوب ترين راه براي مطرح كردن خود در صحنه سياسي كشور را برگزيدن اين راه عنوان كرده اند.

اعضاي شوراي عالي باران متشكل از افرادي نظير خاتمي، عارف، محمد شريعتمداري، بيطرف، بيژن نامدار زنگنه، مرتضي حاجي، اسحاق جهانگيري، مرعشي، سيد صفدر حسيني، جعفر توفيقي، صفايي فراهاني، عبدالله ناصري، سيد حسن رسولي، محمد ستاري فر، زهرا شجاعي، سيد محمد صدر و... است.
 
*وطن امروز:

جانبداری از شبکه روباه!

علی مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه سوژه‌سازی و اتخاد مواضع فله‌ای در مباحث و موضوعات مهم کشور این‌بار به سمت وزارت اطلاعات آتش گشود و دستگیری جاسوسان مرتبط با انگلیس را مورد ابهام‌آفرینی قرار داد. به گزارش رویداد، وی که در مصاحبه با یک روزنامه اصلاح‌طلب به دفاع از دستگیرشدگان مرتبط با شبکه‌های جاسوسی پرداخته است، ضمن ایجاد تشکیک در اطلاعیه‌های وزارت اطلاعات مدعی شد وزیر مربوطه را ممکن است مورد سوال یا استیضاح قرار دهد.

درحالی که همگان بر نفرت‌انگیز بودن جاسوسی برای بیگانگان اصرار دارند، انتقام‌گیری از وزارت اطلاعات به‌عنوان بازوی توانمند رهبری و قوه‌مجریه و همچنین میل باقی ماندن بر گیشه‌ها وی را وادار کرد تا این‌بار از گروهی جاسوس حمایت کرده و برایشان حاشیه امن بسازد.

جالب اینجاست که طراح سوال‌های کاملا جهت‌دار در روزنامه موردنظر توانسته است این‌بار نیز مانند صدها مورد مشابه، آنچه دوست داشته است را از زبان مطهری شنیده و البته به‌نام وی بسته‌بندی و روانه بازار افکار عمومی کند. در موارد متعددی از مسائل امنیتی کشور علی مطهری با طرح شایعات بی‌اساس و تصورات یا به‌عبارتی تخیلات شخصی خود بسترهای لازم را برای برائت متهمان و مجرمانی که جرائم قابل ملاحظه‌ای را مرتکب شده‌اند یا دست‌کم سوژه‌سازی برای رسانه‌های بیگانه و دشمنان مردم ایران فراهم آورده است.

این نماینده نزدیک به جریان هاشمی در مجلس همچنین به‌رغم هشدارهای مکرر نخبگان دلسوز و رهبر معظم انقلاب اسلامی بخشی از پازل سیاسی جریان مورد حمایتش یعنی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را در این مصاحبه مورد اشاره قرار داده و مدعی شده است که در صورت تکرار رفتار احمدی‌نژاد این طرح را دنبال خواهد کرد.

 گفتنی است چندی قبل وزارت اطلاعات پس از انهدام تیم‌های تروریستی مسلحانه دشمنان نظام اسلامی، چند گروه تروریسم فرهنگی و جاسوسی نرم را نیز شناسایی و منهدم کرد که اطلاعات مربوط به این عملیات‌های موفقیت‌‌آمیز نیز به‌صورت اطلاعیه‌هایی جداگانه منتشر شده است.

 بسیاری از دستگیرشدگان فعلی بنابر اطلاعات موثقی که در اختیار دستگاه‌های ذیربط قرار دارد در ارتباط مستمر با عناصری از سرویس‌های خبری و جاسوسی بیگانگان قرار داشته و اطلاعات مورد نیاز آن بنگاه‌ها را جمع‌آوری و به خارج از کشور مخابره می‌‌کرده‌اند. یکی از این ابرگروه‌ها، بنگاه بی‌بی‌سی فارسی است که پوشش خبری مناسبی را برای جریان هاشمی در ایران و خصوصا اظهارات مبتنی بر تخیل علی مطهری فراهم می‌‌آورد.

آموزش منافقین به القاعده برای انجام عملیات تروریستی در عراق

یک مقام دولت عراق گفت: اعضای گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) اردوگاه اشرف را به پایگاهی برای آموزش القاعده تبدیل کرده بودند تا عملیات تروریستی علیه مردم عراق انجام دهند. میثم التمیمی، رئیس کمیته امنیتی استان دیالی عراق گفت گروهک تروریستی منافقین، اردوگاه اشرف در ۱۲۰ کیلومتری غرب مرز این کشور با ایران را به اردوگاهی برای آموزش اعضای القاعده تبدیل کرده بود.

 به گزارش ایسنا، وی در گفت‌وگو با العالم گفت: مقادیر زیادی پول و اسلحه نیز از طریق اردوگاه اشرف در اختیار اعضای القاعده و گروه‌های تندرو سلفی قرار می‌گرفت تا به آنها در اقدام تروریستی علیه مردم عراق کمک کنند.

رسایی: هاشمی نامزد می‌شود

حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفته حجت‌الاسلام هاشمی‌رفسنجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم نامزد خواهد شد. وی در قم و در مسجد اهل‌بیت‌(ع) با تاکید بر اینکه آقای هاشمی در جلسه‌ای که داشت به جمع‌بندی رسید که هر کسی غیر ‌از وی، خاتمی یا سید‌حسن خمینی در انتخابات حضور پیدا کند به بن‌بست می‌رسند، تصریح کرد: طراحی انتخاباتی آنها اینگونه است که تا زمان ثبت‌نام کاندیداهای ریاست‌جمهوری روی سید‌محمد خاتمی متمرکز خواهند شد و وی قرار شده نه نگوید اما زمان ثبت‌نام طبق توافق صورت گرفته هاشمی‌رفسنجانی کاندیدا خواهد شد.

حمایت نخبه مصری از فرود موشک‌های ایرانی در اسرائیل

در دیدار محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور اسلامی ایران با نخبگان مصری که عمر و موسی نیز در آن شرکت کرده بود، یکی از نخبگان مصری از شلیک موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی حمایت کرد. به گزارش ایرنا، در این نشست یکی از چهره‌های سیاسی مصری با ابراز احساسات شدید از اینکه موشک‌های ایرانی از غزه به سوی سرزمین‌های اشغالی فلسطین اصابت کرد بسیار تشکر و قدردانی کرد و گفت امیدواریم اقدامات دیگر کشورها از جمله کشورهای عربی نیز مانند ایران باشد و از حق ملت فلسطین حمایت کنند.

 پس از سخنان وی، حاضران با دست زدن‌های متعدد از او قدردانی کردند. وی اظهار داشت: وعده‌هایی که رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برای نابودی اسرائیل اعلام کرده الان می‌بینیم که موسسات آمریکایی نیز مورد تایید قرار می‌دهند و می‌گویند اسرائیل تا 10 الی 15 سال دیگر نابود شدنی است.

*خراسان:

هشدار به دولت درباره واگذاري سهام فولاد خوزستان
در حالي که هيئت دولت در 23 خرداد سال 91 با تصويب يک پيشنهاد، براي واگذاري سهام شرکت فولاد خوزستان تصميماتي گرفت و آن را به دستگاه هاي اقتصادي اجرايي ابلاغ کرد، يک نهاد مسئول با ارسال گزارشي براي رييس جمهور هشدار داده است که مصوبه مذکور نوعي اخلال در وظايف دستگاه هاي مسئول در اجراي سياست هاي کلي اصل 44 و غيرقانوني است.

داستان جالب واردات يک تويوتاي شاسي بلند به کشور
شنيده شده است بر اساس بررسي هاي کارشناسان يک نهاد نظارتي، هيئت دولت چندي پيش با تاييد پيشنهاد يک مسئول اقتصادي کابينه، ورود يک دستگاه خودروي تويوتاي شاسي بلند به کشور متعلق به فردي به نام "الف. س" را تاييد کرده است. بر اساس گزارش اين نهاد مسئول، اين شيوه تاييد مصوبات باعث گرفته شدن وقت دستگاه هاي مختلف کشور تا حد هيئت وزيران شده که ارزش آن بسيار بيشتر از يک خودرو تويوتاست.

*تهران امروز:

پاسخ هاشمي به مدعيان براي تمايل او به رهبري
آيا هاشمي رفسنجاني خود را وارث انقلاب مي‌دانست و گمان مي‌كرد كه بايد انقلاب را رهبري و كارگرداني كند؟ اين ادعايي بود كه در يكي از سخنرانيهاي سيدحميد روحاني در هفته اخير عنوان شد. اما آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفت‌وگويي كه با خبرآنلاين داشت به اين ادعا واكنش نشان داد و گفت: امثال آنها فكر نمي‌كنند كه حق چيست و هر چه را مايل باشند مي‌نويسند.

 من نمي‌خواهم با اينگونه افراد طرف شوم. وي ادامه داد: وقتي كه امام رحلت كردند، اولين تصميمي كه‌‌ همان شب در جماران گرفته شد، اين بود كه كشور نمي‌توانست بدون رهبر بماند. جانشين ايشان هم عزل شده بود. آقايان و رفقا جمع بودند، آنجا تصميم گرفتند كه طبق قانون اساسي شورايي تشكيل بدهيم.

شورا را هم سه نفر تعيين كرديم. مرحوم آيت‌الله مشكيني، آيت‌الله موسوي اردبيلي و آيت‌الله خامنه‌اي كه اين سه نفر شورا باشند. قرارمان اين بود كه فرداي آن روز در جلسه خبرگان به اين نتيجه برسيم. اما در عمل اينگونه نشد. يعني شورا را نپذيرفتند، سي و پنج نفر از اعضاي خبرگان راي به شورا و ۴۵ نفر به فرد راي دادند و آن طرح منتفي شد. بعد سراغ فرد رفتند. بعضي‌‌ها از آيت‌الله گلپايگاني حمايت مي‌كردند كه ايشان هم راي نياورد. سراغ آيت‌الله خامنه‌اي رفتيم كه ايشان راي آورد كه من هم بعد از آنكه شورا راي نياورد دنبال همين بودم كه شد. چيز ديگري ما نداشتيم.

ثبت اولين عكس از پيمان همافران با امام
روابط‌عمومي آستان امام خميني(ره)، از زبان حسين پرتوي، عكاس رژه همافران در مقابل امام راحل مي‌گويد: پس از مذاكرات فراوان قرار شد به دليل عدم شناسايي افسران، من از پشت سر آنها عكس بگيرم‌ با چنين شرايطي آنها رضايت دادند و من همين كار را كردم. در حدود هفت، هشت فريم عكس گرفتم و... از مدرسه رفاه خارج شدم.

 از آنجا كه اهميت عكس را مي‌دانستم بلافاصله با يك تاكسي دربست به روزنامه [كيهان] رفتم و وقتي واقعه را براي شوراي سردبيري تعريف كردم، همگي آنها به اهميت عكس پي بردند... به رغم اينكه صفحه ‌روزنامه بسته شده بود، آن را عوض كردند و يك عكس هفت ستوني از رژه افسران نيروي هوايي در مقابل امام چاپ كردند... براي اينكه ثابت شود كه عكس ما مونتاژ نيست آن را به روزنامه ‌آيندگان كه آن روز‌ها چاپ مي‌شد، داديم. ‌

انتقاد وكيل «مه‌آفريد» از ديوان عالي كشور
وكيل «مه‌آفريد خسروي»‌ از رسيدگي «شكلي» ديوان عالي كشور به احكام بدوي دادگاه‌ها به منظور تجديد نظر در آنها بدون بررسي محتوايي آراي صادره، انتقاد كرد.غلامعلي رياحي، درباره نحوه تجديد نظر احكام بدوي در ديوان عالي كشور گفت: ماده 264 قانون آيين دادرسي كيفري تصريح دارد: رسيدگي ديوان عالي كشور به پرونده‌ها شكلي است اما ماده بعدي قانون ناظر به بررسي دلايل رسيدگي به حكم است.وي افزود: اينكه ديوان بايد بررسي كند يك حكم مطابق با دلايل اتهامي و مدافعات متهم صادر شده يا نه و ادله صدور حكم را ارزيابي كند، به معني لزوم رسيدگي «ماهيت» احكام صادره است.

وكيل مه‌آفريد خسروي متهم اصلي پرونده فساد 3 هزار ميلياردي به ذكر مثالي پرداخت و گفت: در پرونده مربوط به فساد بزرگ بانكي ديوان عالي كشور بايد دلايل اتهام و دفاعيات را بررسي و وقوع جرمي چون اخلال در نظام اسلامي يا رشاء و ارتشاء را احراز كند.

رياحي افزود:‌ اينكه ديوان عالي كشور بدون بررسي ماهيت صرفا به روند دادرسي بپردازند كه مثلا آيا متهمان از وكيل مدافع برخوردار بوده‌اند يا نه، با توجه به روابط نظام قضايي كشور مبني بر لزوم رسيدگي دو مرحله‌اي ماهيتي به پرونده‌ها، براي اظهارنظر كافي نيست.وي متذكر شد: در حال حاضر اغلب شعب ديوان عالي كشور با وجود ماده 264 آيين دادرسي كيفري به پرونده‌ها از نظر ماهيتي رسيدگي مي‌كنند اما براي ايجاد وحدت رويه يا بايد كلمه شكلي از قانون حذف يا با طرح موضوع در هيات عمومي ديوان راي وحدت رويه صادر شود.

نظر مشايي در بازبینی فیلم اهانت به احمدی نژاد
اسفنديار رحيم مشايي رئيس دبيرخانه جنبش غيرمتعهد‌ها در پاسخ به اهانت صورت گرفته به رئيس‌جمهور در مسجد راس الحسين در مصر گفت: ‌ما كاملا فيلم را بررسي كرديم آنها از قبل طراحي كرده بودند و دوربين آماده بود كه يك صحنه ايجاد كند و بعد فيلم آن را بگيرند و پخش كنند.

ما ديديم اصلا كفشي پرتاب نمي‌شود و دست آن فردي كه در برخي از رسانه‌ها دائما پخش مي‌شود فاصله‌اش با آقاي احمدي‌نژاد يك متر بيشتر نيست و اگر كفشي پرتاب مي‌شد با توجه به فاصله كمي كه وجود داشت به آقاي رئيس‌جمهور مي‌خورد و در واقع بايد او را مي‌زد. وي ادامه داد: در واقع آنها اين صحنه را طراحي كرده بودند تا از آن استفاده كنند تا خبر حضور احمدي‌نژاد و استقبالي كه از وي شد را در مصر تحت تاثير و تحت الشعاع قرار دهد و ذهن‌ها را از اين حادثه بزرگ منحرف كنند.

دلیل لغو كنگره اصلاح‌طلبان
صولت مرتضوي معاون سياسي وزارت كشور به گزارش بولتن نيوز درخصوص لغو كنگره اصلاح‌طلبان گفت: هر تشكلي كه چارچوب داشته باشد، كسي مانع فعاليت آن نخواهد شد. همچنان كه چند وقت پيش كنگره حزب مردم‌سالاري برگزار شد، بنابراين كسي مانع اصلاح‌طلبان نشده است.

مرتضوي در پاسخ به اين سوال كه گفته شده است كنگره اصلاح‌طلبان به دليل شرط و شروط وزارت كشور لغو شده است، تصريح كرد: براي تشكلي كه داراي مجوز نيست، شرط و شروط مي‌گذارند. بايد تشكل‌ها آدم‌هاي پاسخگو داشته باشند مثلا يك حزب دبيركل و هيات رهبري دارد كه بايد پاسخگو باشد.

نظر جریان انحرافي برقراری ارتباط نزدیک با آمريكاست
محمدنبي حبيبي دبيركل موتلفه، گفت: تحليل برخي اطرافيان رئيس‌جمهور با تحليل مقام معظم رهبري كاملا متفاوت است اما نظر رهبري فصل‌الخطاب است، فرض كنيم آنها اشتباه كردند، بايد به سرعت برگردند.

وي با اشاره به فرمايشات رهبري در مورد نفي مذاكره با آمريكا گفت: تحليل گروه انحرافي كه متاسفانه به رئيس‌جمهور نيز نزديك شدند اين است كه الان زمان ارتباط با آمريكاست. اينها نظري خلاف نظر نظام دارند اما نظر رهبري فصل‌الخطاب است، فرض كنيم آنها اشتباه كردند، بايد به سرعت برگردند.

*جمهوری:

اظهارات مقامات آمريكائي مثبت یا منفی؟
در پي بيانات رهبر انقلاب در ديدار فرماندهان نيروي هوائي در روز پنجشنبه مبني بر اينكه مقامات آمريكائي در پيشنهاد مذاكره با ايران حسن نيت ندارند، آقايان احمدي نژاد و صالحي كه قبلاً اظهارات مقامات آمريكائي را مثبت تلقي كرده بودند اعلام كردند ايران با آمريكا مذاكره نخواهد كرد. سخنگوي وزارت خارجه نيز گفت: مذاكره با آمريكا منتفي است. روز چهارشنبه احمدي نژاد در قاهره اظهارات مقامات آمريكائي درباره مذاكره با ايران را جديد و مثبت دانسته بود.

مذاکره به شرط آزادي زندانيان سياسي
وزير امورخارجه ايران و معاذالخطيب، جداگانه نسبت به حل بحران سوريه از طريق مذاكره ابراز خوشبيني كردند. علي اكبر صالحي در حاشيه نشست سران كشورهاي اسلامي در قاهره اعلام كرد حكومت سوريه آماده مذاكره با مخالفان است.

خبرگزاري رسمي مصر "منا" نوشت: صالحي در حاشيه نشست سازمان همكاري‌هاي اسلامي در قاهره با اعلام اين موضوع به خبرنگاران گفت: "من فكر مي‌كنم حكومت سوريه آماده مذاكره با مخالفان است."

 وي با اشاره به جلسه سران سه كشور ايران، تركيه و مصر در مورد بحران سوريه در قاهره افزود: "ما خوش بين هستيم." صالحي با تمجيد از اظهارات اخير احمد معاذ الخطيب رئيس ائتلاف ملي مخالفان اسد، گفت: "در نهايت حكومت سوريه با مخالفان بايد مذاكره كنند."

 معاذ الخطيب روز چهارشنبه در گفتگو با بي‌بي سي، بر پيشنهاد مشروط خود مبني بر گفتگو با فاروق الشرع معاون رئيس جمهوري سوريه در صورت آزادي زندانيان سياسي تاكيد كرد. وي به خاطر ديدار با صالحي و سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه، مورد انتقاد بعضي گروه‌هاي مخالف حكومت سوريه قرار گرفته است.

تخلفات پزشكي و كادر درماني در اردبيل بالا گرفت
مدير كل كارآموزي سازمان پزشكي قانوني در كنفرانس آموزه‌هاي قانوني در حرفه پزشكي گفت به دليل بالا رفتن تخلفات پزشكي و كادر درماني استان اردبيل شكايت از آنها بسيار بالا مي‌باشد.

 وي افزود: اين كادر عليرغم اينكه در مقابل انجام اقدامات درماني ضامن و مسئول است، همچنان ميزان شكايت‌ها از عملكرد آنان رو به افزايش است و مقامات مسئول بايد با مراقبت و با اقدامات پيشگيرانه خود اين كوتاهي را جبران نمايند.

خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي از اردبيل نوشت: عدم نظارت و توجه لازم به اين شغل بسيار حساس در استان اردبيل طي سالهاي اخير و سهل انگاري در زمينه‌هاي تشخيص، تجويز داروهاي غلط، اشتباهات پزشكي، جراحي‌هاي نادرست، غيرضروري و گاهي غيرلازم و... باعث صدمات جاني و حتي فوق متعددي طي سالهاي اخير به مردم استان اردبيل تحميل شده است.

حمايت آشكار وهابي‌ها از شورش‌هاي فرقه‌اي در عراق
وهابي‌ها حمايت خود از شورش‌هاي فرقه‌اي در عراق را آشكار كردند. "صالح بن عصام العويد"! مفتي وهابي در جديدترين اظهارات خود در برنامه‌اي با عنوان بهار عراق! كه از شبكه وهابي وصال وابسته به آل سعود پخش مي‌شد، حمايت آشكار خود را از تظاهرات الانبار و سقوط دولت فعلي عراق اعلام كرد. العويد در ادامه گفت: بايد شورايي متشكل از رهبران مخالف دولت عراق تشكيل شود. وي همچنين علماي اهل سنت را به تلاش بيشتر جهت ادامه تظاهرات تا سقوط دولت عراق فرا خواند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار