اسماعيل عليزاده استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: خمره هاي نگهداري آرد در شهر سوخته براي اولين بار در دنيا کشف شده است که نشان مي دهد ايرانيان اولين توليد کننده آرد بوده اند.
وي ادامه داد: در اين اکتشافات خمره هاي نگهداري گندم به صورت دانه و خمره هاي نگهداري آرد شناسايي شده اند.
عليزاده گفت: منشأ کشت گندم در سوريه و فلسطين بوده است که بعد از گذر از مصر و شمال بين النهرين به ايران آمده است که گندم در ايران تکامل يافته وبه صورت آرد گندم ونان گندم مورد مصرف قرار گرفته است./س