سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی را نباید در رسیدن به افزایش راندمان تولید بی تاثیر بدانیم.
وی تصریح کرد: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با عنوان نمودن روشی مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی ادامه داد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
سلیمانی تاکید کرد: کارشناسان کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی را از مهم ترین مزیت های کشاورزی ارگانیک می دانند./س