![وقتی مهندسان ایرانی زیبایی خلق میکنند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352809_212.png)
علیرضا حاتم زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: به منظور آموزش نیروهای مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران با حجم 5 هزار نفر-دوره معادل 2 میلیون و 24 هزار و 101 نفر-ساعت قرارداد همکاری میان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و شرکت ملی نفت ایران منعقد شده است.
وی افزود: این قرارداد با هدف افزایش سطح مهارت های فنی و تخصصی جوانان، آشنا کردن آنها با روش های صحیح اجرای کار و استاندارد روز دنیا و آماده کردن کارآموزان برای اشتغال در صنایع کشور تنظیم شده است.
مدیرکل دفتر بهسازی و نظارت آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی مرتبط با قرارداد مذکور مشتمل بر 15 عنوان سرفصل حرفه های آموزشی است که در 8 استان بوشهر، هرمزگان، خوزستان، کهگلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه، خراسان رضوی و فارس از سوی 35 مرکز آموزش فنی و حرفه ای کشور اجرا می شود./ز