مواد غذایی پرکالری، افزایش وزن در کنار یکدیگر زمینه ساز سرطان به شمار می آید.

دکتر فضلی زاده جراح در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران در خصوص امید به زندگی در بیماران سرطانی گفت: تعداد مبتلایان به بیماری سرطان روبه افزایش است این تنها مربوط به کشور ما نیست و یک مقایسه آماری مربوط به بانک اطلاعات سرطان و مراکز علمی متعدد در بررسی آمار تعداد بیماران سرطانی از سال 2001 تا 2020 افزایش 50 درصدی را خواهیم داشت.
 
وی افزود: یک عامل مشترک در بالا رفتن سرطان نقش بسزایی دارد. افزایش سن که شانس سرطان را بالا می برد، تغذیه نامناسب که عمده‌ترین علت سرطان است همچنین 50 درصد سرطانها ناشی از تغذیه نامناسب است. استفاده از مواد غذایی پرکالری، پرچرب و افزایش وزن عامل زمینه ساز سرطان به شمار می آید.
 
وی تصریح کرد: استفاده از موادی در تغذیه که آنتی اکسیدان خام دارد عوامل ضدسرطان را داراست به همین دلیل توصیه می شود از سبزیجات و میوه ها به وفور مصرف شود.
 
دکتر فضلی زاده در پایان گفت: عامل سوم که در سرطان مؤثر است دخانیات است که دستگاه گوارش فوقانی را تحت تأثیر قرار می دهد سرطان ریه در آقایان به همین دلیل شایعه تر است./ح
برچسب ها: چاقی ، سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار