به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از نیونیوز، به طور متوسط حدود نیمی از مواد غذایی تولید شده در جهان در سطل آشغالها پیدا میشوند و از جمله عواملی که باعث این اتفاق میشود رعایت سخت گیرانه تاریخ مصرف مواد غذایی، انبارداری نامناسب و تشویق مشتریان به خرید عمده است.
گفتنی است؛ مطالعات جدید نشان میدهد در اروپا و آمریکا نیمی از مواد غذایی خریداری شده دور ریخته میشود.
موادی که دور ریخته میشوند میتوانند غذای جمعیت بسیاری از مردم گرسنه باشد و الگوی اسراف در کشورهای توسعه یافته متفاوت است و در کشورهای در حال توسعه اسراف بیشتر در ابتدای راه یعنی در فاصله بین مغازه و کشت محصول رخ میدهد.
حدود 2 میلیارد تن مواد غذایی در جهان تولید شده که هرگز خورده نمیشوند در حالی که بسیاری از مردم گرسنهاند.
منابع محدود آب و زمینهای کشاورزی باعث میشود که تامین غذا و آب سالم یکی از مهمترین نیازهای بشر در سالهای آینده باشد که صرفه جویی در این زمینه بسیار لازم است. /ح