ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: 1600 هکتار از اراضی استان به کشت سبزیجات اختصاص یافته است.
وی با معرفی شهرستان های برتر در تولید سبزی تشریح کرد: تبریز و مراغه در بین سایر شهرستان های آذربایجان شرقی، سطح زیرکشت و توانایی تولید بیشتری برای سبزی دارند.
ایرانی فام با بیان رتبه سوم کشوری استان در تولید هویج ادامه داد: سالانه 108 هزار و 420 تن هویج در 2391 هکتار از اراضی آذربایجان شرقی تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار کرد: نیاز آبی زیاد سبزی محدودیت را برای تولید سبزی در آذربایجان شرقی ایجاد می کند.
وی یادآور شد: زارعان سبزیکار استان سالانه تره، شاهی، شنبلیله، تربچه، کرفس، گشنیز، نعناع، پیازچه و.... را در استان تولید می کنند.
ایرانی فام تاکید کرد: با در نظر گرفتن سردسیر بودن استان، تولیدکنندگان فقط در 9 ماه از سال قادر به تولید این شاخه از گیاهان زراعی هستند./س