برومند عضو کميسيون کشاورزي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب فوق افزود: براي ايجاد امنيت غذايي بايد از نقطهي
آغاز کشت محصولات کشاورزي و برنامهريزي مناسب شروع کينم.
وي افزود: وزارت جهاد کشاورزي بايد با نظارت حداکثري در توزيع، مصرف نهادهها و سموم کشاورزي زمينه ايجاد غذايي سالم را فراهم کند.
وي تصريح کرد: امنيت غذايي کشور بايد يکي از دغدغههاي اساسي و مهم کشور باشد زيرا تنها نقطه ضعف هر کشور کاهش مواد غذايي و نبود امنيت غذايي است./س