رئیس هیئت مدیره آزمایشگاه بسته‌بندی مواد غذایی گفت: با افزایش کیفیت بسته‌بندی بازار بین‌المللی را برای تولیدکنندگان پر رونق کنیم


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، امیرحسین همتی با اشاره به اینکه آزمایشگاه آذین‌پرتو پرند نخستین آزمایشگاه تخصصی ظروف مواد غذایی در شرق کشور است، اظهار کرد: از سال 89 مطالعات بر روی تاسیس این آزمایشگاه توسط کارشناسان انجام شده و پس از یک سال تلاش در بهمن ماه سال 1390 تاسیس شد.

وی ادامه داد: این آزمایشگاه نخستین آزمایشگاه تخصصی بسته‌بندی در کشور است که توسط وزارت بهداشت و اداره استاندارد مجوز رسمی دارد.

رئیس هیئت مدیره آزمایشگاه بسته‌بندی مواد غذایی گفت: کیفیت مواد غذایی و کشاورزی در کشور در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد اما صنایع بسته‌بندی از استاندارد لازم برخوردار نیستند و به همین سبب اغلب مواد غذایی با ارزش کشور توسط کشورهای دیگر بسته‌بندی و به فروش می‌رسد که این مطلب ضرر بسیاری را به بدنه اقتصادی کشور وارد می‌کند.

رئیس هیئت مدیره آزمایشگاه بسته‌بندی مواد غذایی عنوان کرد: در همین راستا این آزمایشگاه درصدد ارائه کیفیت مطلوب و مناسب برای کارخانه‌جات و تجار ایرانی و رونق بازار صادرات در کشور با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تجهیزات پیشرفته‌ای را در این صنعت وارد کشور کردیم و با استفاده از آن‌ها و همکاری با شرکت‌های بزرگ مواد غذایی فعالیت خود را زیر نظر دو ارگان دولتی آغاز کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بسته‌بندی مناسب برای مواد غذایی می‌تواند در رونق فروش مواد غذایی تاثیرگذار باشد و سبب تبلیغات برای آن کالا شود اظهار کرد: افزایش زیبایی بسته‌بندی و همچنین مدت زمان ماندگاری محصول در موفقیت آن کالا در بازار تاثیر به‌سزایی دارد/س

برچسب ها: افزایش ، کیفیت ، بسته بندی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.