سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید غذای سالم و حفظ تندرستی با استانداردهای تولید با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت دور از انتظار نخواهد بود.
وی با اشاره به نقش کارشناسان برای ایجاد نمون روحیّه در کشاورزان تصریح کرد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.
سلیمانی ادامه داد: کاهش ریسک تولید و افزایش قابلیت مقابله با بحران های احتمالی به ویژه خشکسالی و کمبود آب در الگوی بهینه کشت نمایان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ایجاد برنامه ای منسجم برای رسیدن به پایداری تولید و افزایش تولید مناسب با نیازهای داخلی و حفظ تجارت در بازارهای بین المللی با دارا بودن الگوی بهینه کشت قابل پیش بینی است.
سلیمانی تاکید کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست./س