به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، محمد شیرولیلو در جلسه ساماندهی و توسعه بازار آبزیان که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری آذربایجان غربی تشکیل شد، اظهار داشت: در سال جاری میزان تولید انواع ماهی به 15 هزار و 500 تن میرسد به طوری که 8 هزار و 200 تن آن قزلآلا است؛ بخش عظیمی از آن به صورت زنده در 20 نقطه ارومیه عرضه میشود.
وی با بیان اینکه 5 هزار تن از این محصولات در منابع آبی بومی استان تولید میشود، ادامه داد: در مناطق مختلف آذربایجان غربی ظرفیت زیادی برای تولید انواع جانوران آبزی وجود دارد که باید به قابلیتهای نهفته در این خطه به شکل مطلوب توجه شده و در راستای بهرهبرداری از آنها اقدام شود.
شیرولیلو به وجود 35 مزرعه با ظرفیت تولید 1 هزار و 800 تن ماهی گرمابی اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم از طریق برنامهریزی و بسترسازیهایی که صورت میگیرد حدود 2 هزار و 200 تن نیز به ظرفیت تولید ماهی استان افزوده شود که این میزان در سد دریاچه ارس و شهید قنبری ماکو تولید میشود.
مدیرکل شیلات آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ایجاد بازارچه در نقاط مختلف باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: عمده فعالیتهای شیلات استان در ارومیه، پلدشت و مهاباد است که باید در راستای ایجاد بازارچه در شهرستانهای پلدشت و مهاباد نیز اقدام شود.
وی به اهمیت عرضه بهداشتی محصولات اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای عرضه بهداشتی، بهبود توزیع و تولید همچنین ایجاد بازارچههای مختلف تفاهمنامهای بین این سازمان، شهرداریها و دهیاریها منعقد شده است که باید برای عملیاتی کردن بندهای مختلف آن تلاش شود./س