به گزارش
گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ،دکتر مجید ابهری اظهار داشت: در بین انواع مرگهایی که توسط سازمان بهشت زهرا گزارش می شود سه نکته قابل توجه است اول اینکه: مردها ۳۰ درصد بیشتر از زنها در پایتخت می میرند و دوم اینکه از ابتدای سال تا کنون ۱۹ نفر بر اثر سوء تغذیه جان خود را از دست داده و تنها ۱۵ نفر بر اثر مرگ طبیعی فوت شده اند.
وی ادامه داد: در میان ۴۰ هزار فوت شده پایتخت فقط ۱۵ نفر به مرگ طبیعی مرده اند که نکته مهمتر در مورد این نمونه از مرگها شوکهای مرگآور است.
به گفته این آسیب شناس اجتماعی، در گذشته مرگ بر اساس دق یا دق مرگ نوعی از مرگ بود که به خاطر فشار روحی و فکری اتفاق می افتاد اما امروزه شوکهای مرگ آور به خاطر زندگی شهری در تهران، آلودگی های محیطی و برخی بحرانهای اقتصادی رخ می دهد. هر مرگی که با عنوان شوک هم اکنون رخ می دهد در واقع همان دق مرگ است.
ابهری تاکید کرد: از ابتدای سال تا کنون ۲۰۱ نفر به علت شوک، ۴۸۳ نفر بر اثر شوک ستپیک و ۳۰۰ نفر به دنبال شوک کاردیوژیک در پایتخت فوت کرده اند که مهمترین دلایل این مرگ ها مشکلات و زندگی سخت شهری و اضطراب است.
وی با بیان اینکه تعجب آور است که تنها ۷ نفر به دلیل بیماری اعصاب جان خود را از دست داده اند، تصریح کرد: لازم است کارشناسان و صاحبنظران در زمینه پزشکی و روانپزشکی در مورد علل مرگ های اینگونه و روش های پیشگیری و کاهش مطالعه کرده و نتیجه را به مردم اطلاع دهند.
منبع:مهر