به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، ابوالفضل حاج اکبری 40 ساله که شغل پدر و بسیاری از بستگانش را دنبال می کند توانست در واحد و مرغداری خود با ظرفیت 10 هزار قطعه ای در هر متر مربع 64 کیلوگرم گوشت تولید کند .
بر اساس استانداردهای جهانی تولید گوشت مرغ در هر مترمربع 32 و در ایران 24 کیلو گرم است که این مرغدار دو برابر استانداردهای جهانی و سه برابر استاندارد های ایران گوشت مرغ تولید کرده است .
وی در باره روش نگهداری مرغ در واحد تولیدی اظهار داشت: ابتدا ظرفیت مرغداری را به دو برابر یعنی از 10 هزار به 20 هزار قطعه افزایش دادیم تا گرمای متصاعد از بدن مرغها موجب بالا رفتن دمای فضای مرغداری و سبب بی نیازی از روشن شدن هیترها و مصرف سوخت شده است.
این مرغدار یادآور شد : برای حفظ دمای سالن در مدت زمان 60 روزه رشد مرغها، بر خلاف استاندارد، پنجره های مرغداری را بستیم و اکسیژن مورد نیاز تنها با فعال بودن هواکش ها تامین می شود.
آقای حاج اکبری وزن تقریبی مرغها را 3 کیلو و 200 گرم اعلام کرد و گفت : مرغها آماده انتقال به بازار شده است ./س