به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ديلي نيوز :پژوهش هاي محققان
دانشگاه پلي تکنيک والنسيا و آکسفورد نشان مي دهد، رنگ ظرف غذا و يا
نوشيدني در کاهش و افزايش اشتها بي تأثير نيست.
گفتني است؛ ظرف هاي حاوي غذا و نوشيدني ها مي توانند ويژگي هايي نظير طعم و بو را افزايش و يا کاهش دهند.
ظروف
زرد رنگ در ايجاد طعم بهتر نوشيدني هاي ليمويي مؤثرند و انواع نوشيدني به
ويژه آب در ظروفي که رنگ سردي دارند بهتر باعث رفع تشنگي مي شوند.
ظروف هاي صورتي طعم شيرين را بيشتر القا مي کنند و ظروف نارنجي و قرمز در تحريک و افزايش اشتها نقش بسزايي دارند.
پس ظرف غذا و نوشيدني تان را دست کم نگيريد./ع2