علایم آپاندیسیت در همه آدم‌ها یکسان نیست، اما اگر مشکوک به آن هستید بهتر است با جراحی، آپاندیس را خارج کنید.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد فرضیه‌ای مبنی بر اینکه آپاندیس در دوران جنینی کارهایی در سیستم دفاعی بدن برعهده داشته وجود دارد، اما بعد از آن نقش حیاتی نداشته و در واقع بقایای عضوی است که احتمالا نابود شده است.

احتمال ابتلا به آپاندیسیت از دوره جنینی تا آخر عمر وجود دارد اما بیشتر در دهه دوم و سوم زندگی دیده می‌شود.دردهای کمی هستند که ابتدا در بالای ناف قرار دارند، سپس به سمت راست شکم و بین ناف و استخوان لگن منتقل می‌شود. درد به قدری کم است که حتی ممکن است بیمار به آن توجه نکند و یا حتی با مصرف داروی مسکن آن را آرام کند.

بدترین حالت آپاندیسیت، زمانی است که بیمار به درد توجه نکند و آپاندیس بترکد، در این صورت عفونت و چرک تمام شکم را پر می‌کند که بسیار خطرناک و مشکل ساز نیز هست در این صورت بیمار باید به سرعت تحت درمان قرار بگیرد.

برای مثال در یک خانم اگر دیر جراحی صورت بگیرد به دلیل نزدیکی آپاندیس به لگن می‌تواند باعث چسبندگی لوله‌های رحم و تخمدان شود و باروری او را به خطر بیندازد، پس بهتر است جراحی شود و آپاندیس را از بدن خارج کنند./س


برچسب ها: سرعت ، تحت ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.