به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اهمیت روابط زوجین به حدی است که در نحوه رشد و تکامل فرزندان و در نهایت داشتن یک زندگی مشترک موفق و پایدار کمک میکند که البته تقویت روابط عاطفی همسران در شرایطی به دور از بهداشت روان خانواده ممکن نیست.
داشتن احساس آرامش و امنیت درون و همچنین دور بودن از اضطراب، افسردگی و تعارضهای مزمن روانی است بعلاوه افزایش شادی در زندگی زناشویی، افزایش امید به زندگی و آینده و همچنین آرامش سه فاکتور اساسی در زمینه تحقق بهداشت روان در خانواده و میان همسران است.
صمیمیت در زندگی زناشویی به تقویت روابط همسران بسیار کمک میکند، میزان صمیمیت به توانایی همسران برای انتقال روشن، صحیح و مؤثر افکار، احساسات، نیازها و خواستههایشان بستگی دارد، به همین سبب یادگیری و آموزش گام مهمی در فرآیند ایجاد یا افزایش صمیمیت میان همسران محسوب میشود.
زوجین معمولاًً با شکایتهای فراگیر و تعارضهای حل نشده برای درمان و رفع مشکلات خود به مراکز مشاوره مراجعه میکنند که بسیاری از این تعارضها در صورت ایجاد شناخت کافی و مناسب زن و مرد از یکدیگر قابل پیشگیری و رفع است.
گوش دادن فعال به عنوان یکی از راههای مهم و اثربخش در برقراری ارتباط صحیح است که از سه رکن توجه و شنیدن حرفهای طرف مقابل، نگاه به چهره فرد گوینده و همچنین واکنش نشان دادن به مطالب بیان شده از جانب وی تشکیل میشود.
منبع: مشرق نیوز