میزان تولید مرغ سبز در استان گیلان از ابتدای امسال تاکنون 27 تن افزایش یافته است .

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران گیلان ،مدیر کل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه در این مدت 185 تن مرغ سبز در استان تولید شده است افزود: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه پارسال 15 درصد بیشتر است. 
 بشری معافی  با اشاره به این که گیلان از پیشگامان تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کشور است ، افزود: مرغ های بدون آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش 3 بار آزمایش و سالن های تولید این نوع مرغ بارها ضدعفونی می شود.

وی تاکید کرد : تولید این مرغ ها به معنی غیربهداشتی و ناسالم بودن سایرمرغ های تولیدی نیست./ ع

برچسب ها: افزایش ، تولید ، مرغ ، سبز ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.