کشت جو در حدود 248 هزار و 380 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس پایان یافت.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس کشت امسال جو در این استان در مقایسه با پارسال که حدود 191 هکتار بود ، 31 درصد افزایش داشته است .

پیش بینی می شود 450 هزار تن جو از این مزارع برداشت شود.

آباده ، اقلید ، سپیدان ، بوانات و خرمبید از شهرستان هایی است که جو در آنها کشت شده است .

فارس پس از خراسان رضوی مقام دوم کشت جو را در کشور داراست.

آقای خرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: ارقام جو استان فارس از نوع ریحانه ، والفجر، کارون در کویر ، و فجر 30 است.

جو در استان فارس به 2صورت دیم و آبی کشت می شود .

متوسط برداشت جو آبی سه و نیم تن در هکتار و متوسط برداشت جو دیم یک تن در هکتار است .

کشت جو در مناطق سردسیر استان فارس از اواخر شهریور آغاز می شود و تا نیمه دی ادامه دارد و محصول آن نیز اواخر تیر تا مرداد برداشت می شود .

کشت جو در مناطق گرمسیر استان فارس نیز از اواخر آبان تا اواخر آذر ادامه دارد .

شمال استان پهناور فارس دارای آب و هوای سرد و جنوب آن از اقلیم گرم برخوردار است.

جو یکی از غلات مهم در جهان است که به عنوان غذا مورد استفاده انسان و حیوان قرار می گیرد.

جو نسبت به گندم به آب کمتری نیاز دارد و دوره رشد آن کوتاه تر است و به دلیل مقاوم بودن به شوری آب و خاک می تواند جایگزین مناسبی برای گندم باشد.

جو ، برای تهیه انواع نان و سوپ و برخی غذاهای کودک استفاده می شود.

جو دارای مقدار زیادی فسفر است و برای وضعیت عصبی و فعالیت‏ های ذهنی بسیار مفید است.

جو مقوی قلب است و در درمان تنگی نفس، کاهش کلسترول خون نیز مفید می باشد .

این گیاه خاصیت ضد التهابی دارد و به دلیل وجود پروتئاز در جلوگیری از سرطان موثر است./ع

برچسب ها: کشت ، جو ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.