نهاوندیپور با اشاره به کیفیت تولید سیبزمینی زنجان افزود: استاندارد کیفی تولید سیبزمینی با توجه به میزان ازت در این محصول تعیین میشود.
وی با بیان اینکه سیبزمینی تولیدی در بخش کشاورزی زنجان دارای مرغوبیت بسیار مناسبی است، ادامه داد: میزان ازت سیب زمینی زنجان زیر 20 پیپیام است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ،به استاندار پیپیام ازت در کشورهای اروپایی اشاره کرد و تصریح کرد: استاندارد کشورهای اروپایی برای میزان ازت در محصول سیبزمینی 50 پیپیام است.
نهاوندیپور با اشاره به نمونهبرداری محصولات کشاورزی در استان، یادآور شد: سنجش پیپیام ازت محصول سیبزمینی در راستای ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی استان صورت گرفته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان سیبزمینی زنجان را محصولی بسیار مناسب در سطح کشور ارزیابی کرد و افزود: توجه به محصول سیبزمینی زنجان در سایر استانها بسیار مشهود است.
نهاوندیپور از تصویب 2200 پرونده توسعه کشاورزی در بانکهای استان زنجان خبر داد و خاطر نشان کرد :53 درصد از پروندههای توسعه کشاورزی موجود در بانکهای استان زنجان تصویب شده است./س