به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ عباس نصراللهی با بیان این مطلب افزود: کسانی که قصد زیارت عتبات عالیات و سفر به عراق از راه مرز زمینی مهران دارند، فقط در قالب کاروانهای زیارتی زیرپوشش سازمان حج و زیارت قادر به عبور از مرز هستند.
مسوولان ایرانی و عراقی بدنبال درخواست های زیاد عاشقان امام حسین (ع) برای حضور در آیین های ویژه اربعین حسینی در عراق به صورت موقت و تنها برای یک هفته با تردد انفرادی زوار موافقت کردند.
سرپرست فرمانداری مهران ادامه داد: با توجه به بخشنامه شورای امنیت کشور، زوار انفرادی نمی توانند به عراق سفر کنند و به هیچ وجه در مرز مهران روادید سفر برای آنان صادر نمی شود.
نصراللهی تاکید کرد: علاقهمندان سفر به کشور عراق و زیارت عتبات عالیات تنها در قالب کاروان های دفاتر حج و زیارت قادر به خروج از مرز خواهند بود.
سرپرست فرمانداری مهران گفت: زواری که مرز بینالمللی مهران را برای سفر به کشور عراق بر میگزینند، باید در جریان قوانین و مقررات این مرز رسمی قرار گیرند.
وی ادامه داد: مرز بین المللی مهران در 85 کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام تنها مجاز به ارائه خدمات و پذیرش زائران کاروان های حج و زیارت است.
سرپرست فرمانداری مهران اضافه کرد: این پایانه؛ اکنون امنترین خروجی برای سفر زوار و صدور کالا به کشور عراق است.
نصراللهی گفت: وجود اشتراک های مذهبی و فرهنگی میان مردم استانهای همسایه دو کشور ایران اسلامی و عراق از عوامل اصلی این امنیت پایدار به شمار می رود.
پایانه مرزی مهران از سال 82 با فروپاشی رژیم بعث عراق دوباره به روی مردم دو کشور ایران اسلامی و عراق بازگشایی شده است.
بیش از پنج هزار مسافر و گردشگر مذهبی ایرانی، عراقی و حتی کشورهای اسلامی روزانه از راه پایانه مسافری مرزی مهران راهی شهرها و مکان های مقدس دو کشور می شوند./ب