به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، به تازگی یکی دیگر از خواص این میوه کشف شد که سیب حافظه را تقویت می کند.
مصرف سیب یا آب سیب بهترین عامل جلوگیری از تخریب سلول های مغز است که منجر به فراموشی می شود.
طبق معمول برای اثبات این مطلب موش ها به دانشمندان کمک کردند. مغز موش های پیری که سیب خورده بودند در برابر تخریب سلول ها مقاوم بودند.
پژوهشگران در پایان اعلام کردند که ترکیب سیب و آب سیب با رژیم غذایی متعادل، سپری مطمئن در برابر استرس و پیامدهای مخرب آن است. سیب بخاطر داشتن آنتی اکسیدان به افراد سالمند نیز کمک می کند که دچار فراموشی نشوند./ع