چاقي بر اختلالات مربوط به پروتئين‌هاي عامل آلزايمر از نوعي مرسوم به پروتئين تائو نقش دارد.

به گزارش  گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از  وبدا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان فرانسه با انجام آزمايشات خود روي مدلي از موش‌هاي آزمايشگاهي با بيماري آلزايمر حاصل از دژنراسيون نورون‌ها يك سري شواهد تجربي برپايه ارتباط بين چاقي و اختلالات مربوط به پروتئين تائو را ارائه كردند.

براساس اين گزارش محققان، موش‌هاي جوان ترانسژنيك (ترا ريخته) كه تغييرات پروتئين تائو به طور مرتبط با انحطاط نورون‌ها در آنها به تدريج با افزايش سن مشاهده مي‌شد را به مدت 5 ماه تحت يك رژيم غذايي سرشار از چربي قرار دادند و سپس در پايان اين رژيم مشاهده كردند كه تشديد اختلالات هم از نظر حافظه و هم از نظر تغييرات اين پروتئين در آنها بيشتر توسعه يافته است.

نتايج حاصل از اين گزارش ضمن پشتيباني از اين نظريه كه عوامل زيست محيطي دخالت گسترده‌اي در توسعه اختلالات عصبي دارند بيان مي‌كند كه شناسايي اين عوامل مسئول اكنون بسيار حائز اهميت است.

به گفته محققان، بيش از 860 هزار فرد در فرانسه از بيماري آلزايمر و اختلالات شناختي مرتبط با آن رنج مي‌برند./ع2

برچسب ها: آلزایمر ، چاقی ، اختلال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار