محمد ساجدی در گفتگو با
خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به روي کار آمدن چهرههاي جديد در کاخ سفید گفت: معرفي چهرههاي جديد از سوي اوباما به دليل همسويي آنها با اهداف وي بوده چراکه رئيس جمهوري آمريکا سعي دارد از اين طريق برنامههاي خود را با جديت بيشتري دنبال کند.
وی افزود: اوباما با انتخاب "هگل"و "برنان" به سمت وزیر دفاع و رئیس سازمان سیا سعي دارد از خشونتها در آمریکا بکاهد و این مسئله را مهمترین دغدغه خود ميداند.
ساجدی تصریح کرد: انتخاب هاگل و برنان با سياستهاي ضد صهيونيستي که دارند به نوعي دوری آمریکا از لابي رژيم غاصب صهيونيستي است.
این کارشناس سیاست خارجی ادامه داد: اوباما به این نتیجه رسیده که بايد به خشونت و درگیری پایان دهد و به دنبال برقراري صلح و آرامش باشد چرا که آمريکا با هزينههاي بالايي در اين زمينه روبرو بوده بنابراين بايد براي کاهش اين هزينهها نيروهاي نظامي خود را از عراق و افغانستان خارج کند تا اقتصاد بحران زده اين کشور بيش از پيش تحتالشعاع قرار نگيرد.
وی در پایان با اشاره به مذاکرات آتي ايران و گروه 1+5 خاطرنشان کرد: به نظر ميرسد مذاکرات آتي جمهوري اسلامي ايران با اعضای 1+5 به نتيجه مطلوبي دست پيدا نکند چرا که طرف غربي سعي دارد با طولاني کردن روند مذاکرات حل پرونده هستهاي ايران را به تعويق بياندازد.
انتهاي پيام/