وی افزود: فناوری بیوتکنولوژی 52 درصد تحقیقات را که رقمی بالغ بر 400 میلیارد تومان است در سال های آینده به خود اختصاص می دهد.
لطفی تصریح کرد: ستاد توسعه زیست فناوری برای ایجاد روحیه رقابت سالم و توسعه گرا میان فعالان زیست فناوری کشور و هدایت فعالیت ها به سوی اولویت های کشور اقدام به برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه زیست فناوری ایران به صورت هر دو سال یک بار می نماید تا علاوه بر شناسایی ، معرفی و تشویق این فناوری راهبردی زمینه ایجاد زیر ساخت های لازم برای ورود به بازار های جهانی به ویژه در منطقه و کشور های اسلامی را فراهم نمایند.
لطفی در ادامه به اهداف دومین جشنواره و نمایشگاه زیست فناوری اشاره کرد و گفت: شناساندن و برند سازی محصولات زیست فناوری ایران در داخل و خارج از کشور، معرفی توان فنی تولیدی و آخرین دستاورد های زیست فناوری ایران، کمک به ایجاد ارتباط تبادل نظر و همکاری میان بخش های علمی ، صنعتی و تجاری مربوط به زیست فناوری کشور، تشویق پژوهشگران ، نو آوران و صاحبان صنعت در عرصه زیست فناوری کشور ، جلب مشارکت سرمایه گذارن داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در تولید محصولات مبتنی بر زیست فناوری، زمینه سازی فروش دانش فنی و فناوری شرکت های داخلی به خارج و داخل کشور و ترویج زیست فناوری در جامعه و آشنایی عموم با توانمندی های کشور از جمله اهداف این جشنواره به شمار می آید .
وی تصریح کرد: فناوری های نوین زیستی در خدمت زندگی و سلامت انسان شعار این دوره از جشنواره زیست فناوری است که از تاریخ 26 الی 30 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: از روز های 26 الی 30 دی ماه هر روز نشست های علمی و تخصصی با مباحث مختلف برای دانشجویان و دانش آموزان در این جشنواره برگزار می شود./ع2