به گزارش
حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، انجمنهای اسلامی دانشگاههای سراسر کشور در واکنش به برکناری مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت و درمان بیانیهای منتشر کردند:
بسمه تعالی
در نظامهای پادشاهی قرن گذشته و حاضر، مخالفت با پادشاه برابر با تنزل اجتماعی و سیاسی بود که این تنبیه دایره وسیعی را از عزل تا زندانی شدن و اعدام کردن در بر میگرفت. این چنین رفتارهایی موجب شد تا جامعه بشری در مسیر دموکراسی حرکت کند که نتیجه آن تکثر قدرت با محوریت آرای مردمی بود.لذا در یک نظام دموکراتیک دیگر هیچ کسی حق ندارد فردی را صرفا به دلیل مخالفت با خود محدود کند.اما متاسفانه امروزه هم بعضا شاهد برخی اعمال سلیقههای شخصی و ترجیح منافع فردی بر ملی در یک نظام مردم سالارهستیم .
هر چند یک مدیر اجرایی اختیار آن را دارد که مدیران زیر دستی خود را منصوب یا معزول کند اما قطعا این توانایی باید در جهت پیشرفت و پیشبرد اهداف عالی آن نظام باشد و صلاح آن را در نظر گیرد. لذا تصمیم اخیر آقای محمود احمدی نژاد را بنابر دلایل ذیل یک اقدام نسنجیده میدانیم:
در نظر رئیس دولت، اختلافات شخصی و دعواهای سیاسی بین سران قوا، که برخلاف سخنان مقام معظم رهبری همچنان توسط هر یک از بزرگواران و اطرافیان آنها ادامه دارد، بسیار مهم تر از پیشبرد اهداف کلان سلامت و اجرایی کردن مصوبات حوزه وزارت بهداشت در ماههای پایانی بوده است (درخواست رئیس جمهور از وزیر برای برکناری دکتر باقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران).
این گونه برداشت میشود که هیچ مدیر زیر دستی در دولت حق ندارد تصمیمی خلاف نظر آقای رئیس جمهور بگیرد و هیچ اهمیتی هم ندارد که این تصمیم تخصصی و به نفع مصالح جامعه باشد.
پافشاری وزیر محترم بهداشت در دخالت ندادن سیاست در امر خطیر سلامت و همچنین پرده برداشتن از نگاه لجوجانه رئیس دولت قابل تامل بوده و نشان دهنده اوج خدمتگزاری در دولت بود! باید گفت اینچنین برمی آید که این اتفاق در جهت سامان بخشی به اوضاع وزارت بهداشت نبود و قاعدتاَ هیچکس در مدت 7 ماه مانده به پایان دولت کار خاصی را در این وزارتخانه صورت نخواهد داد.
با این تغییر محمود احمدی نژاد نشان داد علی رغم تاکید رهبری همچنان به تغییرات گسترده در دولت ادامه می دهد و با برکناری استاندار و وزیر و ... قصد دارد تیم یک دستی را برای انتخابات بعدی ببندد.متأسفانه باید گفت دولت در ماه های پایانی خود دیگر حتی تاب شنیدن انتقادات از درون خود را به صورت سازنده ندارد و به دنبال کابینه ای حرف گوش کن می باشد.
این چنین بیتوجهی به تخصص و مهارت در امور و ترجیح مسائل سیاسی به مباحث کارشناسی در سال آخر، نشان میدهد که مشکلات گسترده کنونی کشور نتیجه چنین اقداماتی در طول چند سال گذشته میباشد.
در حالی که سلامت یک جامعه باید یکی از معیارهای اصلی باشد و سروسامان دادن به آن از اولویت ها در تصمیم گیریها باشد، متاسفانه این تصمیم نشاندهنده آن است که مجموعه دولت در درون خود کمترین جایگاه را برای این موضوع قائل است.
متاسفانه ایشان صحبتهای سازنده اخیر وزیر در رابطه با نیاز سلامت جامعه یعنی تهیه ارز لازم برای دارو را صحبتی در جهت یاد آوری مشکلات اقتصادی به مردم و دیگر گروه ها میداند که این طرز تفکر نشان از مصلحت اندیشی های کاذب در دولت است .
لذا ضمن ابراز تاسف از برکناری غیر کارشناسانه سرکار خانم وحید دستجردی، برای ایشان آرزو میکنیم تا پلههای ترقی را پشت سرگذاشته و همچنین خواهان موفقیت روز افزون ایشان از خداوند متعال هستیم و اطمینان میدهیم که صراحت لهجه شما در مباحث سلامت جامعه از یادها نخواهد رفت.
حضورحضرت عالی که به عنوان نخستین وزیر زن پس از انقلاب اسلامی موجبات دلگرمی و خرسندی عموم بانوان کشور را فراهم آوردید، در خانههای همیشگیتان یعنی دانشگاهها، موجبات ترقی دانشگاهیان خواهد شد.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاههاي علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی شیراز، علوم پزشکی لرستان، علوم پزشکی کرمان، علوم پزشکي تبریز، علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه فسا، انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) سیستان و بلوچستان،دانشگاه فنی شریعتی، فنی و مهندسی باهنر شیراز
انتهاي پيام/