عضو کمیته داوران کنگره ملی حضرت فاطمه (س) در مازندران گفت: اکثر مقالاتی که در این سال‌ها در همایش‌ها به ویژه فراخوان‌های دینی ارسال می‌شود، برگرفته از منابع اینترنتی و یا کتاب خاصی است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، علی رمضانی عضو کمیته داوران کنگره ملی حضرت فاطمه(س) درباره کیفیت مقالات ارسالی به این کنگره گفت: متأسفانه اکثر مقالاتی که در این سال‌ها در همایش‌ها بویژه فراخوان‌های دینی ارسال می‌شود برگرفته از منابع اینترنتی و یا کتاب خاصی است و خلاقیت و پژوهش محقق کمتر در آن به چشم می‌خورد.

وی افزود: سطح علمی مقالات این کنگره به‌طور کلی خوب بوده ولی مسئولان اوقاف می‌توانند در جلب مقالات از پژوهشگران فعالیت تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی بیشتری داشته باشند.

رمضانی با اشاره به ارسال مقاله به دبیرخانه این کنگره از استان‌های مختلف تصریح کرد: پژوهشگران استان‌های اردبیل با چهار مقاله، اصفهان با سه مقاله، کرمانشاه با سه مقاله، خراسان رضوی با دو مقاله، گلستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد هر کدام یک مقاله و مازندران با 46 مقاله در این کنگره شرکت کردند.

عضو کمیته داوران کنگره حضرت فاطمه(س) در مازندران بیان کرد: بیشترین موضوعات کار شده در این کنگره سیره تربیتی، نام القاب آیات و روایات درباره حضرت زهرا(س) و ماجرای فدک بود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان علی شریعتی ساری‌ اظهار کرد: در این کنگر 19 موضوع تدوین و 68 مقاله کدگذاری شده توسط کمیته داوران متشکل از زین‌العابدین درگاهی، علی رمضانی‌پاچی، غلام‌حسین علیزاده و خدیجه نامدار قضاوت شد./ج1

برچسب ها: ساری ، کنگره ، پژوهشگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.