به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ دكتر پژمان بختيارينيا در نشست خبري عنوان كرد: موادي مانند سرب و جيوه به ميزان زياد در اين نمكها وجود دارد كه مصرف زياد آنها موجب بيماري ميشود. هر چند ممكن است كلسيم و منيزيم نيز داشته باشد.
وي تصريح كرد: مزه شور اين نمكها زياد نيست و چون تصفيه نشده است و همراه مواد ناخالص زيادي استفاده ميشوند، حجم زيادي از آن در هر وعده مصرف ميشود كه اين ميزان نمك براي بدن مضر است و موجب آسيب ميشود.
معاون فني مركز بهداشت خوزستان گفت: برخي در مورد اين نمكها ميگويند كه طبيعي هستند و براي بيماران فشار خوني مضر نيستند و مادران باردار نيز ميتوانند از آن استفاده كنند، در حالي كه اين نمكها از جذب برخي مواد مفيد در بدن جلوگيري ميكنند./ب
وي افزود: بهترين نمك، نمك تصفيه شده يددار است كه دو فاكتور بسيار مهم بستهبندي مجاز و استاندارد در آن رعايت شده است. اين نمكها بايد پروانه ساخت وزارت بهداشت را داشته باشد. يد نيز از مواد مغزي لازم براي بدن است كه به دليل كمبود يد در مواد غذايي، بايد استفاده شود.