به گزارش
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر حیدری، رئيس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان اینکه این صندوق منابع مالی زیادی ندارد،گفت: تا سال 89 بودجه صندوق 4 میلیارد تومان بود و در سال 90 به 10 میلیارد افزایش یافت که در مقایسه با دیگر نهادها بسیار کم است.
به گفته ی وی بیش از 95 درصد فعالیت های این صندوق مربوط به بخش ارزیابی و بررسی علمی است و 10 درصد آن به حمایت های مالی اختصاص دارد.
حیدری افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در طی یک سال گذشته اقداماتی انجام داده است که یکی از مهم ترین آنها، توجه ویژه به حمایت از طرح های حوزه علوم انسانی است پیش از این صندوق حمایت پژوهشگران و فناوران 6 کارگروه داشت که این تعداد الان به 12 کارگروه رسیده است در این میان یک کارگروه علوم انسانی به 5 کارگروه در این حوزه تبدیل شده است.
وی اظهار کرد: حمایت از بخش تحقیق و توسعه در بخش کشاورزی و حوزه مطالعات اقلیم و مسائل مربوط به آلودگی هوا و ریزگردها و حوادث طبیعی از جمله مسائلی است که در سال های اخیر مورد توجه ویژه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران قرار گرفته است.
ریس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ادامه داد: در همین راستا یکی دیگر از حوزه هایی که این صندوق به عنوان الویت های کشور وارد آن شد، بحث تجاری سازی بود که سال گذشته کارگروه حمایت از تجاری سازی در صندوق تشکیل شد./ح