به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
ضیایی، سرانه مصرف آرد هر نفر را ماهانه 8 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه بسیاری از نانوایی های استان چهارمحال و بختیاری، آرد مورد نیاز خود را از دیگر استانها تامین می کنند، باید به پرمیکس بودن یا غنی سازی شده بودن آن توجه کنند.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری افزود: در صورتی که آرد غنی نشده در نانوایی های استان پخت شود، با متخفلفان به شدت برخورد قانونی می شود.
وی گفت: مراکز بهداشتی و دانشگاه علوم پزشکی استان بر غنی بودن آردهای خبازی های استان نظارت می کنند./ع