دکتر
ساعدی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تفاوت دوغ
های کیفر با دوغ های معمولی این است که دوغ کیفر دارای باکتریهای سودمند
بوده و باعث رشد باکتری مفید در دستگاه گوارش می شود.
وی افزود: در
دستگاه گوارش انسان باکتری های سودمند و طبیعی وجود دارد که با فعالیت
بیشتر باعث کلسیم شده و این فعالیت حاوی اسید نیتریک و جذب بیشتر مغزی مثل
(پروتئین) می شود.
ساعدی تصریح کرد: دوغ کفیر باعث بهبود، وضعیت
دستگاه گوارش می شود و باعث کم شدن باکتریهای بیماری می شود.
وی در خصوص
درست کردن کفیر خاطر نشان کرد: دوغ کفیر از لحاظ کلسیم و پروتئین از دوغ
های دیگر کم نخواهد داشت و از میزان نمک آب کمتر بوده./ع2