دوغ کیفر در دستگاه گوارش انسان باکتریهای سود مند و طبیعی ايجاد ميكند.

دکتر ساعدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تفاوت دوغ های کیفر با دوغ های معمولی این است که دوغ کیفر دارای باکتریهای سودمند بوده و باعث رشد باکتری مفید  در دستگاه گوارش می شود.

وی افزود: در دستگاه گوارش انسان باکتری های سودمند  و طبیعی وجود دارد که با فعالیت بیشتر باعث کلسیم  شده و این فعالیت حاوی اسید نیتریک و جذب بیشتر مغزی مثل (پروتئین) می شود.

ساعدی تصریح کرد: دوغ کفیر باعث بهبود، وضعیت دستگاه گوارش می شود و باعث کم شدن باکتریهای بیماری می شود.

 وی در خصوص درست کردن کفیر خاطر نشان کرد: دوغ کفیر از لحاظ کلسیم و پروتئین از دوغ های دیگر کم نخواهد داشت و از میزان نمک آب کمتر بوده./ع2
برچسب ها: دوغ ، باکتری ، گوارش ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار